Kart

Vueling Airlines flybilletter

Det spanske flyselskapet Vueling er et lavprisselskap som flyr til over 100 destinasjoner i Europa, Afrika og Asia. Vueling ble grunnlagt i 2004, og det unge selskapet har bygget seg opp til å bli et viktig europeisk flyselskap. De er nå Spanias nest største flyselskap, og de har sin hovedbase på flyplassen El Prat i Barcelona. Vueling flyr årlig over 17 millioner passasjerer på 250 ruter. Selskapet er ikke med i noen allianser, men samarbeider blant annet med Iberia om flyreiser i Spania og Europa.

Vuelings bonusprogram heter Punto, etter det spanske ordet for poeng. Medlemskap i Punto lar deg samle poeng på flyreiser, når du bestiller hotell eller når du bestiller leiebil. Du kan bruke bonuspoengene til å kjøpe billige flybilletter hos Vueling til både deg selv og andre.  

Hvorfor fly med Vueling?

Forfriskninger ombord

Hos Vueling kan du kjøpe mat og drikke fra en fristende meny om bord. Her finner du snacks, sjokolade, varme og kalde retter, mineralvann og alkoholholdig drikke som øl, vin og brennevin. Reisende med Excellence-billetter får snacks og drikkevarer inkludert i billettprisen. Vuelings flymagasin heter Ling, og er et spennende og annerledes magasin med interessante artikler om flyreiser, arkitektur, mote og mye annet. Bladet er skrevet på engelsk og spansk, og du kan ta det med deg hjem om du vil.

Bagasjeinformasjon

Vueling opererer med tre billettyper: Basic, Optima og Excellence. Med Optima og Excellence har du 23 kilo innsjekket bagasje inkludert i billettprisen. For Basic-passasjerer er det mulig å bestille bagasje, og du betaler fra €13 per strekning. Håndbagasje hos Vueling kan være på maksimalt 55 cm x 40 cm x 20 cm, og den kan veie opptil 10 kilo, eller 14 kilo for reisende med Excellence-billetter.

Slik sjekker du inn

Vueling har først og fremst innsjekking på nett. Du kan sjekke inn fra du bestiller flybilletten din, såfremt du betaler for setevalg. Dersom du ikke vil betale ekstra for å velge sete på flyet kan du sjekke inn gratis fra 7 dager før flyavgang inntil 4 timer før. Du kan skrive ut ombordstigningskortet ditt hjemme, eller få det tilsendt til mobilen din. Enkelte passasjerer kan ikke sjekke inn på nett, blant annet passasjerer som flyr med spedbarn, passasjerer med redusert bevegelighet og barn som reiser alene. Innsjekkingsskrankene åpner to og en halv time før flyavgang, og stenger senest 45 minutter før avgang, eller 1 time på enkelte flyplasser. Sjekk nettsidene til Vueling for detaljert informasjon.

Sitteplassinformasjon

Du kan velge å betale for setevalg hos Vueling. Dette er inkludert i prisen på Optima- og Excellence-billetter, mens for passasjerer på Basic koster det fra €4.99, avhengig av hvor i kabinen du vil sitte. Excellence-passasjerer har også muligheten til å velge å sitte på første rad, hvor det er ekstra beinplass. I de fleste setene hos Vueling er det 76 cm mellom seteradene, og setene er 43 cm brede. Dersom du betaler for et sete kan du sjekke inn gratis på nett fra du bestiller frem til 4 timer før flyavgang.

Avgifter og rabatter

Lavprisselskapet Vueling inkluderer bare det mest grunnleggende i sine Basic-billetter, og det finnes en rekke valgfrie tjenester mot et ekstra gebyr. Dersom du bestiller på nett er tjenester som setevalg, bagasje og overvekt billigere enn på flyplassen. Vueling har en fast avgift for barn under 2 år som reiser på fanget til en voksen. Det koster €30, og inkluderer ikke egen bagasje. Spedbarn som reiser i eget sete betaler det samme som voksne. Det samme gjør barn mellom 2 og 12 år. Barn under 12 år kan ikke reise alene.

Punktlighet

Vueling er kjent som et av de mest punktlige lavprisselskapene i Europa.
Informasjonen var korrekt da artikkelen ble publisert i juli 2014, med forbehold om endringer. Sjekk flyselskapets nettsider for oppdatert informasjon.

Vueling Airlines

5,0/5
Basert på 48992 -vurderinger

Vi evaluerer leverandører basert på tilbakemelding fra brukere om: prispålitelighet, avgifter, kundeservice, og enkelhet i bruk på leverandørens nettsider.

Finn ut mer

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.