Kart

Virgin Atlantic flybilletter

Det britiske flyselskapet Virgin Atlantic ble stiftet i 1984, og majoriteten av selskapet eies av Richard Bransons Virgin-gruppe. Virgin Atlantic flyr til over 30 destinasjoner over hele verden, og dekker langdistansereiser mellom Europa, Afrika, Nord-Amerika og Asia. I tillegg flyr Virgin Atlantics datterselskap Little Red innenriksfly i Storbritannia, hovedsakelig mellom London og Edinburgh, Manchester og Aberdeen. Virgin Atlantic har sin hovedbase på flyplassen London Heathrow, og flyselskapet har flere samarbeidspartnere og codeshare-partnere, inkludert SAS, Delta, Air China, Jet Airways og Singapore Airlines.

Virgin Atlantic har mottatt en rekke utmerkelser, og har blant annet blitt kåret til verdens ledende transatlantiske flyselskap, beste langdistanse-flyselskap og beste kabinpersonale. Nettsidene til Virgin Atlantic har også flere ganger blitt kåret til beste nettsider fra et flyselskap.

Virgin Atlantics bonusprogram Flying Club gir medlemmene fordeler og rabatter, og muligheten til å tjene poeng både på flyreiser og ved varekjøp hos flere samarbeidspartnere. Flying Club har tre medlemsnivåer: Red, Silver og Gold. 

Hvorfor fly med Virgin Atlantic?

Forfriskninger ombord

På alle Virgin Atlantic-reiser får du servert noe å spise og drikke på reisen, også på korte innenlandsreiser med Little Red. Avhengig av reiselengde og tidspunkt på dagen kan serveringstilbudet om bord variere, men du får alt fra kald og varm drikke, snacks og varme retter, alkoholholdig drikke og velkomstcocktail, til treretters middag. Du kan også kjøpe champagne dersom du har noe spesielt å feire. Som en av de første flyselskapene i verden til å tilby underholdning om bord til alle reisende, uavhengig av billettype og kabinklasse, har Virgin Atlantic lange tradisjoner for inflight-underholdning. Alle selskapets nye fly har personlige touch-skjermer for alle passasjerer, der du får tilgang til filmer og TV-programmer, spill og annen underholdning.

Bagasjeinformasjon

Håndbagasje er gratis på alle Virgin Atlantic-fly. Selskapet har nylig økt grensen til 10 kg per passasjer, så alle reisende, uansett billettype, kan ha med seg et stykk håndbagasje på opptil 10 kilo, og maksimale mål 23 cm x 36 cm x 56 cm. PCen din må få plass i håndbagasjen, eller sjekkes inn. Du kan i tillegg ha med en ytterjakke, lesestoff, paraply, taxfreevarer og barnemat om du reiser med spedbarn. Alle passasjerer hos Virgin Atlantic kan ha med seg et kolli innsjekket bagasje på opptil 23 kilo gratis. Dersom du reiser på Premium Economy eller er Virgin Atlantic Gold-medlem får du i tillegg et ekstra kolli uten ekstra avgift.

Slik sjekker du inn

Virgin Atlantic tilbyr en rekke muligheter for å sjekke inn. Du kan sjekke inn på mobil eller nett på forhånd, fra 24 timer til 2 timer før avgang. Dersom du bruker mobil kan du få ombordstigningskortet på telefonen så du slipper å skrive ut boardingkortet hjemme. Virgin Atlantic har også innsjekkingsautomater på en rekke flyplasser, der du kan sjekke inn og skrive ut bagasjelapper. Lever bagasjen i bag drop eller gå direkte til gaten dersom du flyr med bare håndbagasje.

Sitteplassinformasjon

Virgin Atlantic har forskjellige seter å velge mellom. Setene på økonomiklasse er opptil 43 cm mellom armlenene, med 78 cm fra seteryggen til setet foran. På Premium Economy er setene 53 cm brede og hele 96 cm med beinplass. Upper Class gir deg muligheten til å ha et sete som kan legges flatt på lengre reiser. Du kan fritt velge sete ved innsjekking, eller du kan betale ekstra for å velge sete opptil 24 timer før innsjekk. Medlemmer i Flying Club får velge seteplass gratis på forhånd.

Avgifter og rabatter

Hos Virgin Atlantic er det mye som er inkludert i prisen, men det finnes enkelte ekstratjenester du kan betale for i tillegg. Du kan for eksempel velge å sjekke inn opptil 10 ekstra kolli bagasje på opptil 23 kg stykk, mot ekstra avgift. Alle kan velge sete når de sjekker inn, men dersom du ønsker å gjøre dette på forhånd koster det £25 per person per strekning. Dette er gratis dersom du er medlem i Virgin Atlantic Flying Club. Seter ved nødutgangen koster £40, og andre seter med ekstra beinplass kan bestilles for £25. Det er gratis å endre billetten i løpet av 24 timer etter at du har bestilt billetten, men det kan påbeløpe endringsgebyr om du vil endre utenfor dette tidsrommet. Virgin Atlantic har fleksible billetter som lar deg endre tidspunkt gratis. Det er mulig å betale for oppgradering fra økonomiklasse, og avgiftene for dette avhenger av reisetidspunkt og rute. I tillegg har Virgin Atlantic et kredittkortgebyr på 1,5%. Virgin Atlantic har barnebilletter tilgjengelig, og tilbyr barn både underholdning og spesialmat om bord. Spedbarn på fanget koster 10% av en voksenbillett.

Punktlighet

Virgin Atlantic er et punktlig flyselskap, blant de 20 mest punktlige selskapene i Europa, og over 82% av flyene til selskapet var mindre enn 15 minutter utenfor annonsert tid i 2013.
Informasjonen var korrekt da artikkelen ble publisert i mai 2014, med forbehold om endringer. Sjekk flyselskapets nettsider for oppdatert informasjon.

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.