Kart

Icelandair flybilletter

Generell informasjon

Islands nasjonalflyselskap Icelandair har på grunn av den praktiske beliggenheten spesialisert seg på reiser mellom europeiske og nord-amerikanske destinasjoner. Icelandair har en flåte på 21 Boeing-fly, og de flyr til 35 destinasjoner, med base på den internasjonale flyplassen Keflavik utenfor Reykjavik. Hovedkontoret til selskapet ligger i Reykjavik. Icelandair ble grunnlagt i 1937, og frakter nå over 2 millioner passasjerer hvert år.

Bagasjeinformasjon

Icelandair har som alle flyselskaper begrensninger for hvor mye bagasje du har lov å ta med deg ombord eller sjekke inn, og det kommer an på hvilke flybilletter du har kjøpt. Du bør alltid sjekke med flyselskapet direkte før du reiser. For oppdatert informasjon om hvor mye bagasje som er tillatt, og eventuelle kostnader, gå til Icelandairs nettsider.

Innsjekkingsinformasjon

Fra 36 timer før avreise til Europa kan du sjekke inn på Icelandair sine nettsider, mens for det for flyreiser til USA er mulig å sjekke inn online fra 24 timer før avgang. Innsjekkingen stenger 90 minutter før avreise.

Du kan også bruke mobilen til innsjekk, med de samme tidsrammene som for innsjekking på nett.

Det er innsjekkingsautomater på de fleste flyplasser og det er også mulig å sjekke inn i skranken. Icelandair anbefaler å sjekke inn 2-2,5 timer før avreise på norske flyplasser, men du bør selv sjekke innsjekkingstid med flyplassen du reiser fra.

Hva er inkludert i prisen, og hva er ekstra?

Icelandair serverer gratis te, kaffe og alkoholfri drikke til alle passasjerer. Det er underholdning og wifi tilgjengelig på nesten alle fly. Underholdningsprogrammet er utmerket, med spillefilmer, TV og musikk gratis til alle passasjerer – ta med deg egne hodetelefoner om du reiser på økonomi. Dessuten får du et utvalg av aviser og blader på alle reiser. Måltider er inkludert på Økonomi Komfort og Saga-klasse, mens du kan kjøpe dette ekstra om du reiser på Økonomi. Det tilbys tepper og puter til alle passasjerer, og en gratis barneeske til de minste, uansett billettype.

3 grunner til å fly med Icelandair

1.       På grunn av Islands beliggenhet er flyselskapet et godt utgangspunkt for reiser til hele USA og Canada.

2.       Icelandair påberoper seg å være spesielt barnevennlig, og har en rekke tilbud til de minste passasjerene.

3.       I tråd med den islandske mentaliteten er flyselskapet Icelandair opptatt av miljø, og blir stadig mer miljøvennlig.

Icelandair

5,0/5
Basert på 899 -vurderinger

Vi evaluerer leverandører basert på tilbakemelding fra brukere om: prispålitelighet, avgifter, kundeservice, og enkelhet i bruk på leverandørens nettsider.

Finn ut mer

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.