Kart

Billige flybilletter fra Ålesund Vigra til Stavanger

Topptilbud for last minute-flyvninger

Føler du deg spontan? Det er aldri for sent å bestille en reise. Her er vårt beste utvalg av last minute-flyvninger til Stavanger
Kun de lavest anslåtte prisene. Funnet de siste 14 dagene.

Flyvningsinformasjon Ålesund Vigra til Stavanger

Billigste returpris forrige måned

kr 924

Direkte flyselskaper

0

Gjennomsnittlig flytid, total avstand 410 kilometer

1t 35min

Mest populære flyselskap forrige måned

SAS

Stavanger

1 flyplass

Vanlige spørsmål

Det finnes én flyplass i Stavanger: Stavanger.
Den beste prisen som finnes på Skyscanner for en flyvning fra Ålesund Vigra til Stavanger er kr 924. Dette ble funnet gjennom aggregering på tvers av ulike transportører og er den billigste prisen i hele måneden.
1t 35min er gjennomsnittlig flyvningstid fra Ålesund Vigra til Stavanger.
Det finnes ingen flyselskaper som flyr direkte fra Ålesund Vigra til Stavanger.

Fly fra Ålesund til Stavanger

Informasjonen var korrekt og oppdatert i august 2015

Flyselskaper som flyr fra Ålesund til Stavanger

Fra Ålesund Vigra til Stavanger er det flere reisemuligheter. Det går ikke direktefly mellom Ålesund og Stavanger, men du kan fly mellom de to byene med en mellomlanding hos flere flyselskaper. SAS og Norwegian er de viktigste flyselskapene som dekker reiseruten fra Ålesund til Stavanger. Det er også mulig å fly med Widerøe eller KLM, men de har som oftest lang reisetid eller flere mellomlandinger. Både SAS og Norwegian har mellomlanding enten i Bergen eller Oslo, og det går som oftest raskest med mellomlanding i Bergen. Mange velger å bestille billettkombinasjoner med SAS en vei og Norwegian den andre, avhengig av prisen på flybillettene og reisetidspunkt. Du kan velge mellom en rekke flyavganger fra Ålesund hele dagen. Det er flest avganger på ukedagene.

Flyplassinformasjon

Når du flyr fra Ålesund til Stavanger reiser du fra innlandsområdet på Ålesund Vigra, enten du flyr via Bergen eller Oslo. På flyplassen i Ålesund er det gode muligheter til å spise, drikke og shoppe mens du venter på flyet. På Travel Value finner du parfyme, kosmetikk og skjønnhetsprodukter, og her kan shoppe til Duty Free-priser selv på innenlandsreiser. Point-kiosken selger alt du trenger til reisen fra Ålesund; både lesestoff og reiseartikler, snacks, salater og bakervarer. Dersom du vil ha noe mer å spise byr Upper Crust på et stort utvalg lekre bagetter, mens O’Learys serverer varm mat og kald drikke til både små og store. Her får du både hamburgere og biff, kalde halvlitere og egen barnemeny.

Stavanger Lufthavn Sola har en terminal, med eget ankomstområde for innlandsreiser. Hent bagasjen i ankomsthallen, eller gå rett til buss- og taxiholdeplassen like utenfor terminalbygningen. Det tar omtrent 20 minutter inn til sentrum av Stavanger, litt mer i rushtrafikken. Dersom du har bestilt leiebil i Stavanger henter du nøkler fra leiebilfirmaet i bygget like utenfor ankomsthallen, hvor leiebilene også er parkert.

Praktisk informasjon

På innenlandsreiser fra Ålesund Lufthavn Vigra anbefales det at du møter opp ca. en time før avgang. SAS og Norwegian har begge frist for innsjekk på flyplassen senest 30 minutter før flyet går. Innsjekk på mobil eller internett er senest en time før avreise. Gå rett til sikkerhetskontrollen om du ikke har med deg mer enn håndbagasje. Du må ha gyldig ombordstigningskort, enten på papir eller digitalt før du går til gaten. Skal du levere innsjekket bagasje i bag-drop eller skranke må du ha gjort dette senest 30 minutter før avgang på innenlandsreiser.

Greit å vite om Stavanger

Stavanger er selve hovedstaden i olje-Norge. Det er også Sør-Vestlandets hovedstad og største by. Stavanger er kjent som Norges dyreste by, og enten du skal på ferie eller forretningsreise fra Ålesund bør du være forberedt på at prisene på hotell i Stavanger kan være ganske høye. Det er relativt dyrt å spise ute i Stavanger, men til gjengjeld finner du mange spennende spisesteder og gode puber og barer med stort utvalg. Været i Stavanger og Ålesund er ganske likt, med mye nedbør og kjølige temperaturer nesten hele året. Gjennomsnittstemperaturen i Stavanger i juli er bare 14°C, men det kan bli over 25 grader på de fineste dagene. Vinterstid kan du vente temperaturer på rundt 1-2°C, og det blir sjelden mer enn et par minusgrader.

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.