Sammenlign bilutleiepriser ved Stavanger flyplass med Skyscanner

Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

###Bilutleie ved Stavanger flyplass Informasjonen var korrekt og oppdatert i mai 2015

Med leiebil fra Stavanger flyplass kan du dra til Jæren for å surfe, gå tur til den berømte Preikestolen eller oppleve kulturlivet i den fascinerende oljebyen Stavanger. Uansett hva du skal gjøre finner du gode tilbud på leiebiler ved flyplassen i Stavanger hos Skyscanner. ###Her kan du leie bil ved Stavanger flyplass I et eget bygg utenfor ankomsthallen finner du de seks firmaene som tilbyr leiebil ved Stavanger Lufthavn Sola. Avis, Hertz, Sixt, Europcar, Enterprise og Budget har en rekke flotte leiebiler du kan hente når du ankommer flyplassen, og de fleste av dem har åpent hver dag. ###Bensinstasjoner nær Stavanger flyplass Avhengig av leiebilavtalen din kan det være du må levere tilbake bilen med full tank.

Det er ikke noe problem å fylle tanken på leiebilen i nærheten av flyplassen i Stavanger. På vei tilbake til utleiekontoret for å levere bilen tilbake finner du en Statoilstasjon på din høyre side, bare 1 kilometer unna leiebilparkeringen på flyplassen. Når du tar av fra Rv509 til Sola finner du både Esso, Uno-X, Shell og en YX-stasjon, så det er godt utvalg av bensinstasjoner et par minutter unna Stavanger Lufthavn. ###Bilkjøring ved Stavanger flyplass Flyplassen ligger i et rolig område, og når du kjører ut fra Stavanger lufthavn tar du til høyre gjennom rundkjøringen for de fleste reisemål. Du kommer raskt ut på Rv509 som tar deg til E39, den viktigste hovedveien på Vestlandet. Det er et par rundkjøringer, men trafikken går som oftest greit. På E39 kan du ta til høyre mot Sandnes, eller kjøre til venstre for å komme til Stavanger. Det er en rekke bomstasjoner i området, blant annet en passering på Solasplitten like etter flyplassen. De fleste leiebiler har AutoPass, og du belastes for bomparkeringer med egen regning i etterkant. ###Kjør til destinasjoner nær Stavanger flyplass Stavanger lufthavn ligger supert til for opplevelser på Sør-Vestlandet. Her har vi noen tips om de beste utfluktene i leiebil i kort avstand fra Stavanger Lufthavn Sola. ###Preikestolen Høyt over Lysefjorden i Ryfylke ligger den bratte Preikestolen, et av Norges flotteste fjellplatåer. Preikestolen rager 604 meter over havet og byr på fantastisk utsikt over Lysefjorden, Kjerag og den berømte Kjeragbolten.

Du når Preikestolshytta der du kan parkere bilen på rundt halvannen time fra Stavanger flyplass. Kjør via Riksvei 13 og ta fergen Lauvvika-Oanes, eller unngå bompenger ved å ta en omvei på Riksvei 510 like etter Solastranden Golfklubb. Det er fint å parkere på parkeringsplassen ved Preikestolshytta, og herfra kan du beregne en gåtur på rundt 1,5-2 timer, avhengig av dagsformen. ###Jæren Det vakre og dramatiske kystlandskapet på Jæren har en særegen plass i norsk natur. Hav og hei, landbruk og sandstrender er særlige kjennetegn på Jæren, og det er tett blant både surfere og sauer langs kysten her.

Du kan kjøre til utallige flotte steder langs Jæren, fra Randaberg i nord til Hå i sør. Nordsjøvegen, Riksvei 507 tar deg forbi noen av de flotteste strekningene tett på kysten, og her kjører du også forbi Orrestranden, den populære 5 kilometer badestranden som er kåret til en av Norges beste strender. Fra Stavanger Lufthavn Sola tar det rundt 30 minutter å kjøre til Orrestranden, enten via Rv520 og Nordsjøvegen, eller på Fv241. Du kan parkere ved Friluftshuset og ovenfor Orreparken. ###Stavanger Hovedstaden på Sør-Vestlandet er den velstående og kulturelle oljebyen Stavanger. Besøk Oljemuseet, Stavanger Maritime Museum og den flotte Stavanger Domkirke ved Breiavatnet. Utestedene ligger tett i tett ved havnen, og du kan få kulturopplevelser av alle slag i Stavanger konserthus. Kongeparken ligger bare noen minutter unna.

Fra Stavanger lufthavn Sola tar det mellom ca. 15 minutter inn til Stavanger sentrum via bomveien Rv509 og E39. Ta til høyre når du forlater flyplassen og følg skiltene inn til byen. Du kan unngå bompenger om du tar av fra Solasplitten til Rv510 og kjører gjennom Sola sentrum, men det tar rundt 10 minutter ekstra og kan være saktegående i rushtrafikken. Det er 8 parkeringshus i Stavanger sentrum, med over 2500 betalte parkeringsplasser. Det koster fra 10-20 kroner timen å parkere i parkeringshus, og mellom 07.00 og 20.00 kan du parkere i maks tre timer i sentrale parkeringshus. Andre og tredje time koster ofte mer. Du kan også parkere ved automat, da koster det mellom 10 og 40 kroner timen avhengig av sone og hvor lenge du vil parkere. Flere hotell i Stavanger tilbyr parkering for de som har leid leiebil, noen gratis og andre mot betaling.

Med forbehold om prisendringer

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.