Budapest

24. aug. 2019 - 25. aug. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Budapest inkluderer Mamaison Hotel Andrassy Budapest, Hotel Nemzeti Budapest - Mgallery og Mirage Medic Hotel basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Budapest ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Budapest

fra kr 592
fra kr 854
fra kr 1 279

Hva sier de reisende om Budapest?

9,8
Historieentusiaster
8,4
Natteravner
7,6
Matelskere
7,5
Kunst- & designelskere
7,1
Backpackere
Medlemsvurderinger (448)
elizaveta polyakova
elizaveta polyakova
14.06.2019

Veldig kul by, jeg likte alt! For europeisk chic, mens ganske billig

Rusik River
Rusik River
09.06.2019

Рекомендую Будапешт для тех, кто устал от однообразия. Вы проникнитесь красотой и уникальной архитектурой Венгрии, познакомитесь у величеством Восточной Европы, прогуляетесь по бесподобным и ярким ночным улицам города с многолетней историей!

Daisy Campion
Daisy Campion
15.05.2019

Jeg er for tiden på min åttende dag, og jeg har ytterligere 10 dager igjen, og jeg er ikke bekymret for at jeg kommer til å gå tom for ting å gjøre. Ja, været har ikke alltid vært ideelt, men markedet og museene har gjort opp for det. Jeg oppfordrer deg til å gå, ta et kart og en sirkel hvor du vil besøke. Det er relativt billig for attraksjoner og objektivt billig for mat og drikke. Vakker by. :)

Jorge C
Jorge C
21.04.2019

Når du kommer dit, slår det deg litt fordi du ser bygninger med flisete fasader, men byen er flott, den har mye liv, de vakre monumentene og den uslåelige kollektivtransporten

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er februar, med et gjennomsnitt på kr 722 per natt. Den dyreste måneden å bo i Budapest er mai, med en gjennomsnittspris på kr 1 160 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i august i fjor var kr 985 per natt. Dette er 1% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 997 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Budapest er den forventede gjennomsnittstemperaturen i august 21,9°C/71,4°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 27,7°C/81,9°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −2,8°C/27,0°F.
Nærmeste flyplass for Budapest er Budapest (BUD) (16,18 km).

Planlegg en tur til Ungarn