Unhais da Serra

25. apr. 2019 - 26. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Unhais da Serra inkluderer Mountain House/ Serra da Estrela, Cantinho Da Serra Da Estrela og O Vicente basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Unhais da Serra ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Unhais da Serra

fra kr 268
fra kr 407
fra kr 619

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er mai, med et gjennomsnitt på kr 569 per natt. Den dyreste måneden å bo i Unhais da Serra er april, med en gjennomsnittspris på kr 692 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i april i fjor var kr 625 per natt. Dette er 1% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 634 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Unhais da Serra er Viseu G. Lobato (VSE) (49,93 km).

Planlegg en tur til Portugal