Fly fra Toronto til Punjab

Tilbud på flyreiser fra Toronto til Punjab

Ser du etter billige billetter fra Toronto til Punjab, eller en tur i siste liten? Finn de laveste prisene på enveis- og tur/returbilletter her.

Fly fra Toronto til Punjab

Les deg opp om dette mens du er på farten.
Billigste flybilletter funnetkr 11 608, Islamabad
Billigste måned å fly ioktober
Gjennomsnittlig flytid13 timer 12 min
Rimeligste flyplass å fly fraToronto Pearson internasjonale
Mest populære flyselskapPIA

Vanlige spørsmål

Vi så på alle de kommende returreisene fra Toronto flyplass til Punjab som vi klarte å finne i løpet av de neste 12 månedene. Det ser ut som kr 11 595 er den beste prisen. Dette er bra, sammenlignet med den gjennomsnittlige billettprisen til Punjab på kr 15 271.
Den billigste måneden å fly fra Toronto til Faisalabad flyplass er vanligvis november. Den billigste måneden å fly fra Toronto til Islamabad flyplass er vanligvis oktober. Den billigste måneden å fly fra Toronto til Lahore flyplass er vanligvis januar. Og den billigste måneden å fly fra Toronto til Multan flyplass er vanligvis mai.
Etter å ha sjekket tallene i flykalenderen vår, fant vi ut at det er billigst å fly fra Toronto til Punjab den tirsdag 15. oktober 2024.
Toronto Pearson internasjonale flyplass tilbyr direkteruter til Punjab.
Dersom du flyr fra Toronto, vil den billigste byen i Punjab å fly til være Islamabad. Den billigste flyplassen som betjener Islamabad er for øyeblikket Islamabad.
Gjennomsnittlig flytid mellom Toronto og Punjab er 13 timer og 12 minutter.
Mest populære flyvninger