Fly fra Jakarta til Papua Barat

Tilbud på flyreiser fra Jakarta til Papua Barat

Ser du etter billige billetter fra Jakarta til Papua Barat, eller en tur i siste liten? Finn de laveste prisene på enveis- og tur/returbilletter her.

Fly fra Jakarta til Papua Barat

Les deg opp om dette mens du er på farten.
Billigste flybilletter funnetkr 3 743, Sorong
Billigste måned å fly imai
Gjennomsnittlig flytid4 timer 6 min
Rimeligste flyplass å fly fraSoekarno-Hatta
Mest populære flyselskapBatikAir Indonesia

Vanlige spørsmål

Vi så på alle de kommende returreisene fra Jakarta flyplass til Papua Barat som vi klarte å finne i løpet av de neste 12 månedene. Det ser ut som kr 3 743 er den beste prisen. Dette er bra, sammenlignet med den gjennomsnittlige billettprisen til Papua Barat på kr 5 066.
Den billigste måneden å fly fra Jakarta til Sorong flyplass er vanligvis mai. Den billigste måneden å fly fra Jakarta til Manokwari flyplass er vanligvis juni. Den billigste måneden å fly fra Jakarta til Fak Fak flyplass er vanligvis juni. Og den billigste måneden å fly fra Jakarta til Utarom / Kaimana flyplass er vanligvis juni.
Etter å ha sjekket tallene i flykalenderen vår, fant vi ut at det er billigst å fly fra Jakarta til Papua Barat den mandag 27. mai 2024.
Soekarno-Hatta flyplass tilbyr direkteruter til Papua Barat.
Dersom du flyr fra Jakarta, vil den billigste byen i Papua Barat å fly til være Sorong. Den billigste flyplassen som betjener Sorong er for øyeblikket Sorong.
Gjennomsnittlig flytid mellom Jakarta og Papua Barat er 4 timer og 6 minutter.
Mest populære flyvninger