Kart

Billige flybilletter fra Evenes til Oslo

Flyvningsinformasjon Evenes til Oslo

Billigste returpris forrige måned

kr 975

Direkte flyselskaper

2

Flyvninger per uke

46

Gjennomsnittlig flytid, total avstand 1032 kilometer

1t 40min

Mest populære flyselskap forrige måned

Norwegian

Oslo Gardermoen og Sandefjord Torp

2 flyplasser

Fly fra Evenes til Oslo

Informasjonen var korrekt og oppdatert i september 2015

Flyselskaper som flyr fra Evenes til Oslo

Fra Evenes til Oslo kan du fly hver dag hele uken. Evenes flyplass dekker Harstad og Narvik og områdene rundt de to nordlandsbyene. Det går mange daglige direktefly mellom Evenes og Oslo. SAS og Norwegian er de to flyselskapene som flyr direkte på strekningen. SAS har tre daglige avganger hver ukedag, og Norwegian har fire. I helgene går det noe færre fly, og lørdag er den minst populære reisedagen mellom Evenes og Oslo. Alle direkteflyene går fra Harstad/Narvik Evenes Lufthavn til Oslo Gardermoen, men du kan også reise med Widerøe til Sandefjord Torp via mellomlanding i Tromsø, Bodø eller Bergen.

Flyplassinformasjon

Evenes Lufthavn har en innlands- og en utenlandsseksjon. Flyene fra Evenes til Oslo går fra Innland, hvor du finner alle fasiliteter. Du kan kjøpe noe godt å spise eller drikke i Picnic Café, som serverer varme og kalde retter, snacks og et stort utvalg kaffe. På Point-kiosken får du alle nødvendige reiseartikler, blader og lesestoff, smågaver, sjokolade og tobakk.

På Oslo Gardermoen henter du bagasjen i ankomsthallen for innlandsreisende. Hvis du skal reise videre fra Gardermoen med fly blir som oftest bagasjen sjekket inn helt til den endelige destinasjonen, med mindre du bytter flyselskap. Utenfor terminalbygningen finner du transport videre. Skal du inn til sentrum går det både flytog, lokaltog og flybuss. Du finner du også taxi, og hvis du har bestilt leiebil i Oslo er skrankene til leiebilselskapene godt synlig i den store ankomsthallen.

Praktisk informasjon

Du bør være på flyplassen minst en time før avreise når du flyr på innenlandsreiser fra Evenes Lufthavn. Både Norwegian, SAS og Widerøe lar deg sjekke inn på forhånd, og fristen for innsjekk på mobil og internett er senest en time før flyet går. Dersom du bare har håndbagasje kan du gå rett til sikkerhetskontrollen og gaten, eller du kan levere bagasjen i bag drop hvis du har innsjekket bagasje med deg. Dersom du sjekker inn på flyplassen er det generelt siste frist 30 minutter før avgang som gjelder, både for innsjekk og bagasje. Sørg for at du beregner nok tid til kø og eventuelle forsinkelser i innsjekkingskøen og sikkerhetskontrollen. Evenes Lufthavn har flere innsjekkingsautomater, og det er også selvbetjent bag drop på flyplassen.

Greit å vite om Oslo

Oslo er en storby med mange ulike tilbud, både kultur, natur og severdigheter. Hovedstaden er litt dyrere enn både Harstad og Narvik, men på mye vil prisnivået være ganske likt. Du kan finne mange ulike overnattingsmuligheter, og bestiller du i god tid er det mulig å finne ganske billige hotell i Oslo. Transport inn til sentrum fra flyplassen er tilgjengelig hele døgnet. Været i Oslo er noe varmere og tørrere enn nordpå. Somrene blir relativt varme, med rundt 20°C i gjennomsnittstemperatur, mens vintermånedene som oftest har minusgrader og noe snø.

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.