Magadan

24. aug. 2019 - 25. aug. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Magadan inkluderer §£§®-§ ̧§Ö§ß§ä§â§Ñ§Ý§î§ß§Ñ§ñ (§Ò. §£§®-§ ̧§Ö§ß§ä§â), Venera Magadan og Golden House basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Magadan ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Magadan

fra kr 465

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er august, med et gjennomsnitt på kr 263 per natt. Den dyreste måneden å bo i Magadan er april, med en gjennomsnittspris på kr 558 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i august i fjor var kr 328 per natt. Dette er 7% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 352 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Magadan er den forventede gjennomsnittstemperaturen i august 12,3°C/54,1°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 18,0°C/64,4°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −24,8°C/−12,6°F.
Nærmeste flyplass for Magadan er Magadan (GDX) (39,87 km).

Planlegg en tur til Russland