Magadan

18. mar. 2019 - 19. mar. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Magadan inkluderer Hotel Vm-Central, Golden House og Venera Magadan basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Magadan ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er august, med et gjennomsnitt på kr 272 per natt. Den dyreste måneden å bo i Magadan er februar, med en gjennomsnittspris på kr 386 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i mars i fjor var kr 340 per natt. Dette er 1% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 335 som ble sett over de siste 12 månedene.

Planlegg en tur til Russland

I og rundt Magadan