Berlevåg

29. sep. 2019 - 30. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal overnatte? Førsteklasses billige hoteller i Berlevåg inkluderer Båtsfjord Rorbuer og Ildtoppen - Arctic Experiences basert på brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Berlevåg ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter legges til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til dine reisedatoer til søkeboksen ovenfor, og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Berlevåg

fra kr 543

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er juni, med et gjennomsnitt på kr 1 063 per natt. Den dyreste måneden å bo i Berlevåg er juli, med en gjennomsnittspris på kr 2 442 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 1 289 per natt. Dette er 2% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 1 322 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Berlevåg er den forventede gjennomsnittstemperaturen i september 5,6°C/42,0°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 14,2°C/57,6°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −16,2°C/2,8°F.
Nærmeste flyplass for Berlevåg er Berlevåg (BVG) (3,29 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Båtsfjord (35,66 km) Mehamn (49,50 km)

Planlegg en tur til Norge

I og rundt Berlevåg