Berlevåg

1. mar. 2020 - 2. mar. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal overnatte? Førsteklasses billige hoteller i Berlevåg inkluderer Båtsfjord Rorbuer og Ildtoppen - Arctic Experiences basert på brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Berlevåg ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter legges til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til dine reisedatoer til søkeboksen ovenfor, og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er desember, med et gjennomsnitt på kr 1 046 per natt. Den dyreste måneden å bo i Berlevåg er juli, med en gjennomsnittspris på kr 2 597 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 1 166 per natt. Dette er 9% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 1 279 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Berlevåg er den forventede gjennomsnittstemperaturen i februar −10,6°C/12,9°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 14,2°C/57,6°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −16,2°C/2,8°F.
Nærmeste flyplass for Berlevåg er Berlevåg (BVG) (3,29 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Båtsfjord (35,66 km) Mehamn (49,50 km)

Planlegg en tur til Norge

I og rundt Berlevåg