Fly fra Houston til California

Tilbud på flyreiser fra Houston til California

Ser du etter billige billetter fra Houston til California, eller en tur i siste liten? Finn de laveste prisene på enveis- og tur/returbilletter her.

Fly fra Houston til California

Les deg opp om dette mens du er på farten.
Billigste flybilletter funnetkr 641, San Diego
Billigste måned å fly iaugust
Gjennomsnittlig flytid3 timer 45 min
Rimeligste flyplass å fly fraHouston George Bush Intercntl.
Mest populære flyselskapUnited

Vanlige spørsmål

Vi så på alle de kommende returreisene fra Houston flyplass til California som vi klarte å finne i løpet av de neste 12 månedene. Det ser ut som kr 641 er den beste prisen. Dette er bra, sammenlignet med den gjennomsnittlige billettprisen til California på kr 3 526.
Den billigste måneden å fly fra Houston til Santa Rosa flyplass er vanligvis juli. Den billigste måneden å fly fra Houston til Bakersfield flyplass er vanligvis juni. Den billigste måneden å fly fra Houston til Redding flyplass er vanligvis august. Og den billigste måneden å fly fra Houston til San Luis Obispo County flyplass er vanligvis juni.
Etter å ha sjekket tallene i flykalenderen vår, fant vi ut at det er billigst å fly fra Houston til California den lørdag 24. august 2024.
Houston George Bush Intercntl. flyplass tilbyr direkteruter til California.
Dersom du flyr fra Houston, vil den billigste byen i California å fly til være San Diego. Den billigste flyplassen som betjener San Diego er for øyeblikket San Diego Internacional.
Gjennomsnittlig flytid mellom Houston og California er 3 timer og 43 minutter.
Mest populære flyvninger