Dnipro

24. apr. 2019 - 25. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Dnipro inkluderer Most City Apart-Hotel, Bartolomeo Best River Resort og Sunray Hotel basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Dnipro ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Dnipro

fra kr 305
fra kr 393
fra kr 753

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er april, med et gjennomsnitt på kr 255 per natt. Den dyreste måneden å bo i Dnipro er mars, med en gjennomsnittspris på kr 332 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i april i fjor var kr 277 per natt. Dette er 7% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 299 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Dnipro er Dnipro (DNK) (12,61 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Zaporizjzja (69,35 km)

Planlegg en tur til Ukraina