Kythira

25. sep. 2019 - 26. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Kythira inkluderer Xenonas Kamares, Belvedere Studios og Agnadi Studios basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Kythira ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Kythira

fra kr 693
fra kr 945

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er desember, med et gjennomsnitt på kr 447 per natt. Den dyreste måneden å bo i Kythira er august, med en gjennomsnittspris på kr 1 029 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 526 per natt. Dette er 11% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 587 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Kythira er Kythira (KIT) (16,14 km).

Planlegg en tur til Hellas