Kythira

28. feb. 2020 - 29. feb. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Kythira inkluderer Venardos Hotel, Abramis Rooms og DonQuihotel Chalet basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Kythira ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Kythira

fra kr 801
fra kr 1 458

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er januar, med et gjennomsnitt på kr 406 per natt. Den dyreste måneden å bo i Kythira er august, med en gjennomsnittspris på kr 1 100 per natt.
Gjennomsnittsprisen for et hotell i februar i fjor var kr 634 per natt. Dette er det samme som gjennomsnittlig nattpris som ses over de forrige 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Kythira er Kythira (KIT) (16,14 km).

Planlegg en tur til Hellas

I og rundt Kythira