Sammenlign bilutleiepriser ved Athen internasjonale flyplass med Skyscanner

Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

###Bilutleie ved Athen internasjonale flyplass Informasjonen var korrekt og oppdatert i juni 2015

Fra Athens hovedflyplass, Athen internasjonale flyplass, kan du leie bil og dra på din egen greske eventyrferie. Enten du vil utforske de kjente monumentene og storbylivet i hovedstaden, kjøre langs kysten på fastlandet eller ta leiebilen med på øyhopping i Hellas har du alle muligheter foran deg med en leiebil fra Athen internasjonale flyplass. De beste leiebiltilbudene får du hos Skyscanner. ###Her kan du leie bil ved Athen internasjonale flyplass Det er fem leiebilfirmaer som tilbyr bilutleie ved flyplassen i Athen. Hertz, Avis, Budget, Enterprise og Sixt har alle utleieskranker i ankomsthallen inne i terminalbygningen. Leiebilen hentes fra anvist område i parkeringshuset like utenfor hovedbygget. ###Bilkjøring ved Athen internasjonale flyplass Flyplassen Athen Internasjonale ligger litt sør for sentrum av den greske hovedstaden. Det er greit å kjøre ut fra flyplassen etter at du har hentet leiebilen, med rette strekninger og god skilting. Etter at du har passert handleområdet der du blant annet finner IKEA kommer du til en rundkjøring der du kan kjøre inn på E94 nordover mot Athen sentrum eller sørover på rute 89 til kysten. ###Bensinstasjoner nær Athen internasjonale flyplass Avhengig av leiebilavtalen din kan det være du må levere tilbake bilen med full tank.

På veien fra Athen sentrum til Athen internasjonale flyplass er det flere bensinstasjoner, blant annet Shell, BP, Eko og Esso. Du finner dem langs både E94 og A89, og dersom du kommer sørfra er det også en Shellstasjon et par kilometer før flyplassen, ved krysset like ved Markopoulo. ###Kjør til destinasjoner nær Athen internasjonale flyplass Athen internasjonale flyplass er et flott utgangspunkt for en kjøretur med leiebilen, enten du skal på en lengre ferie eller bare et kort opphold. Her er noen av de beste reisetipsene med bil fra Athen internasjonale flyplass. ###Antikke Korint En av det antikke Hellas’ flotteste bystater lå på den smale landstrekningen mellom Peloponnes og fastlandet. I dag er de arkeologiske utgravningene en lærerik og spennende severdighet, samtidig som den moderne byen Korint ved kysten også er verdt et besøk.

Fra flyplassen Athen internasjonale tar det omtrent en time og ti minutter å kjøre til Korint som ligger innerst i Korintgulfen. Det er 116 kilometer, og du følger E94 til høyre når du kommer fra flyplassen. Det er bompenger på veien ved Athen, og du kan unngå disse ved å kjøre langs kysten sør for Athen, via Pireus. Da blir reisetiden omtrent en time lenger. Et stykke etter avkjørselen til moderne Korint tar du til venstre mot de antikke ruinene. Du kan parkere ved inngangsportene til den antikke byen, men se etter skilt og spør en lokalkjent om du er i tvil. ###Delfi Oraklet i Delfi er velkjent for mange, og det arkeologiske museet med templer, utgravninger og en rekke historiske antikviteter er godt bevart. Delfi er en av de mest populære utfluktene fra Athen flyplass.

Fra flyplassen i Athen tar det litt over 2 timer å kjøre de 200 kilometerne til Delfi, men de fleste som har besøkt byen sier at det er verdt reisetiden. Følg E94 mot høyre til du kommer til avkjørselen til E75 nord for Athen. Det er bompenger på hovedveien rundt Athen, og du kan unngå disse ved å kjøre sør for byen isteden, men dette legger en god time til reisetiden. I Delfi kan det være vanskelig å finne parkering sentralt ved de arkeologiske interessepunktene, så vær forberedt på å gå litt. Du kan parkere langs gaten, men vær oppmerksom på muligheter for å få skade på leiebilen. Forsikring er en god investering. ###Athen Den pulserende greske hovedstaden ønsker har både antikke severdigheter som Partenon, Akropolis og utallige templer å by på, i tillegg til nattklubber, spisesteder og tradisjonelle tavernaer. Athen er en opplevelse for alle sansene.

Det tar ca. en halvtime å kjøre inn til sentrum av Athen fra Athen internasjonale flyplass. Da kjører du på bomveiene på nordsiden av byen som er raskere enn de avgiftsfrie veiene mot sør og via havneområdet i Pireus. Avhengig av hvor du har bestilt hotell i Athen er det som regel enten E94 og så E75 som er den raskeste veien til sentrum, eller du kan ta rute 64 og så Leof Alexandras. De bomfrie alternativene tar nærmere en time.
I Athen sentrum kan det være en utfordring å finne parkering. Det er vanlig å parkere langs gaten, men i millionbyen Athen er det trangt om plassen. Det er rundt 2000 parkeringsplasser tilgjengelig mot betaling i sentrum, markert med blå P-skilt. Du må betale for å sette fra deg leiebilen mellom 09.00 og 21.00 mandag til fredag, og fra 09.00 til 16.00 på lørdager. Prisen er €0.50* for 30 minutter, opp til to timer for €2.00. To og en halv time koster €4.00 og tre timer er €6.00*. Det er få parkeringshus og –garasjer i Athen.

Med forbehold om prisendringer

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.