Fly fra Jakarta til Øst-Nusa Tenggara

Tilbud på flyreiser fra Jakarta til Øst-Nusa Tenggara

Ser du etter billige billetter fra Jakarta til Øst-Nusa Tenggara, eller en tur i siste liten? Finn de laveste prisene på enveis- og tur/returbilletter her.

Fly fra Jakarta til Øst-Nusa Tenggara

Les deg opp om dette mens du er på farten.
Billigste flybilletter funnetkr 1 240, Labuan Bajo
Billigste måned å fly ijuni
Gjennomsnittlig flytid2 timer 47 min
Rimeligste flyplass å fly fraSoekarno-Hatta
Mest populære flyselskapBatikAir Indonesia

Vanlige spørsmål

Vi så på alle de kommende returreisene fra Jakarta flyplass til Øst-Nusa Tenggara som vi klarte å finne i løpet av de neste 12 månedene. Det ser ut som kr 1 241 er den beste prisen. Dette er bra, sammenlignet med den gjennomsnittlige billettprisen til Øst-Nusa Tenggara på kr 2 590.
Den billigste måneden å fly fra Jakarta til Maumere flyplass er vanligvis juni. Den billigste måneden å fly fra Jakarta til Kupang flyplass er vanligvis august. Den billigste måneden å fly fra Jakarta til Bajawa flyplass er vanligvis november. Og den billigste måneden å fly fra Jakarta til Komodo flyplass er vanligvis juni.
Etter å ha sjekket tallene i flykalenderen vår, fant vi ut at det er billigst å fly fra Jakarta til Øst-Nusa Tenggara den søndag 2. juni 2024.
Soekarno-Hatta flyplass tilbyr direkteruter til Øst-Nusa Tenggara.
Dersom du flyr fra Jakarta, vil den billigste byen i Øst-Nusa Tenggara å fly til være Labuan Bajo. Den billigste flyplassen som betjener Labuan Bajo er for øyeblikket Komodo.
Gjennomsnittlig flytid mellom Jakarta og Øst-Nusa Tenggara er 2 timer og 45 minutter.
Mest populære flyvninger