Apia

24. apr. 2019 - 25. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Apia inkluderer The Samoan Outrigger Hotel, Insel Fehmarn Hotel og Galusina Hotel basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Apia ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Apia

fra kr 5 155
fra kr 11 435

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er april, med et gjennomsnitt på kr 554 per natt. Den dyreste måneden å bo i Apia er desember, med en gjennomsnittspris på kr 664 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i april i fjor var kr 598 per natt. Dette er 2% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 615 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Apia er Apia Fagali I (FGI) (1,80 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Apia Faleolo (26,99 km)

Planlegg en tur til Samoa