Evenes

29. aug. 2019 - 30. aug. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Evenes inkluderer EasyHotels.no, Quality Hotel Grand Royal og Scandic Narvik basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Evenes ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Evenes

fra kr 7 023
fra kr 9 017

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er april, med et gjennomsnitt på kr 934 per natt. Den dyreste måneden å bo i Evenes er juli, med en gjennomsnittspris på kr 1 130 per natt.
Gjennomsnittsprisen for et hotell i august i fjor var kr 1 064 per natt. Dette er det samme som gjennomsnittlig nattpris som ses over de forrige 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Evenes er Evenes (EVE) (13,28 km).

Planlegg en tur til Norge