Evenes

14. des. 2019 - 15. des. 2019

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Evenes inkluderer Quality Hotel Grand Royal, Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport og Scandic Narvik basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Evenes ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Evenes

fra kr 1 150
fra kr 1 096

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er april, med et gjennomsnitt på kr 1 030 per natt. Den dyreste måneden å bo i Evenes er august, med en gjennomsnittspris på kr 1 546 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i desember i fjor var kr 1 174 per natt. Dette er 4% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 1 230 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Evenes er Evenes (EVE) (13,28 km).

Planlegg en tur til Norge