Khios

25. sep. 2019 - 26. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Khios inkluderer Hotel Agia Markella, Morning Star og Golden Sand Hotel basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Khios ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Khios

fra kr 503
fra kr 593

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er november, med et gjennomsnitt på kr 447 per natt. Den dyreste måneden å bo i Khios er august, med en gjennomsnittspris på kr 626 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 492 per natt. Dette er 7% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 528 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Khios er Khios (JKH) (2,13 km).

Planlegg en tur til Hellas