Viborg

18. apr. 2019 - 19. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Viborg inkluderer Vranum Bed & Breakfast, Danhostel Viborg og Hellerup Bed & Breakfast basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Viborg ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Viborg

fra kr 631
fra kr 725

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er desember, med et gjennomsnitt på kr 598 per natt. Den dyreste måneden å bo i Viborg er august, med en gjennomsnittspris på kr 974 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i april i fjor var kr 819 per natt. Dette er 5% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 771 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Viborg er den forventede gjennomsnittstemperaturen i april 7,4°C/45,2°F. Den varmeste måneden er typisk august, med gjennomsnittstemperatur på 19,7°C/67,5°F. Den kjøligste måneden er februar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 1,4°C/34,5°F.
Nærmeste flyplass for Viborg er Karup (KRP) (24,1km).

Planlegg en tur til Danmark