Fly fra Singapore til California

Tilbud på flyreiser fra Singapore til California

Ser du etter billige billetter fra Singapore til California, eller en tur i siste liten? Finn de laveste prisene på enveis- og tur/returbilletter her.

Fly fra Singapore til California

Les deg opp om dette mens du er på farten.
Billigste flybilletter funnetkr 7 277, San Francisco
Billigste måned å fly ijuni
Gjennomsnittlig flytid15 timer 9 min
Rimeligste flyplass å fly fraSingapore Changi
Mest populære flyselskapVistara

Vanlige spørsmål

Vi så på alle de kommende returreisene fra Singapore flyplass til California som vi klarte å finne i løpet av de neste 12 månedene. Det ser ut som kr 7 277 er den beste prisen. Dette er bra, sammenlignet med den gjennomsnittlige billettprisen til California på kr 12 827.
Den billigste måneden å fly fra Singapore til Los Angeles internasjonale flyplass er vanligvis juni. Den billigste måneden å fly fra Singapore til San Francisco internasjonale flyplass er vanligvis juni. Den billigste måneden å fly fra Singapore til Oakland Metropolitan Oak flyplass er vanligvis juli. Og den billigste måneden å fly fra Singapore til Santa Barbara Municipal flyplass er vanligvis juni.
Etter å ha sjekket tallene i flykalenderen vår, fant vi ut at det er billigst å fly fra Singapore til California den søndag 16. juni 2024.
Singapore Changi flyplass tilbyr direkteruter til California.
Dersom du flyr fra Singapore, vil den billigste byen i California å fly til være San Francisco. Den billigste flyplassen som betjener San Francisco er for øyeblikket San Francisco internasjonale.
Gjennomsnittlig flytid mellom Singapore og California er 15 timer og 9 minutter.
Mest populære flyvninger