Fly fra New York til Florida

Tilbud på flyreiser fra New York til Florida

Ser du etter billige billetter fra New York til Florida, eller en tur i siste liten? Finn de laveste prisene på enveis- og tur/returbilletter her.

Fly fra New York til Florida

Les deg opp om dette mens du er på farten.
Billigste flybilletter funnetkr 431, Fort Lauderdale
Billigste måned å fly ijuni
Gjennomsnittlig flytid3 timer 5 min
Rimeligste flyplass å fly fraNueva York Newark
Mest populære flyselskapWestJet

Vanlige spørsmål

Vi så på alle de kommende returreisene fra New York flyplass til Florida som vi klarte å finne i løpet av de neste 12 månedene. Det ser ut som kr 429 er den beste prisen. Dette er bra, sammenlignet med den gjennomsnittlige billettprisen til Florida på kr 2 698.
Den billigste måneden å fly fra New York til Orlando International flyplass er vanligvis juni. Den billigste måneden å fly fra New York til Tallahassee flyplass er vanligvis august. Den billigste måneden å fly fra New York til Punta Gorda flyplass er vanligvis oktober. Og den billigste måneden å fly fra New York til Fort Myers Southwest Florida Reg flyplass er vanligvis september.
Etter å ha sjekket tallene i flykalenderen vår, fant vi ut at det er billigst å fly fra New York til Florida den tirsdag 4. juni 2024.
Dersom du flyr fra New York, vil den billigste byen i Florida å fly til være Fort Lauderdale. Den billigste flyplassen som betjener Fort Lauderdale er for øyeblikket Fort Lauderdale internasjonale.
Gjennomsnittlig flytid mellom New York og Florida er 3 timer og 5 minutter.
Mest populære flyvninger