Fly fra Kuala Lumpur til Sabah

Tilbud på flyreiser fra Kuala Lumpur til Sabah

Ser du etter billige billetter fra Kuala Lumpur til Sabah, eller en tur i siste liten? Finn de laveste prisene på enveis- og tur/returbilletter her.

Fly fra Kuala Lumpur til Sabah

Les deg opp om dette mens du er på farten.
Billigste flybilletter funnetkr 667, Kota Kinabalu
Billigste måned å fly ijuni
Gjennomsnittlig flytid2 timer 51 min
Rimeligste flyplass å fly fraKuala Lumpur internasjonale
Mest populære flyselskapAirAsia

Vanlige spørsmål

Vi så på alle de kommende returreisene fra Kuala Lumpur flyplass til Sabah som vi klarte å finne i løpet av de neste 12 månedene. Det ser ut som kr 667 er den beste prisen. Dette er bra, sammenlignet med den gjennomsnittlige billettprisen til Sabah på kr 1 174.
Den billigste måneden å fly fra Kuala Lumpur til Lahad Datu flyplass er vanligvis juni. Den billigste måneden å fly fra Kuala Lumpur til Sandakan flyplass er vanligvis juli. Den billigste måneden å fly fra Kuala Lumpur til Kota Kinabalu flyplass er vanligvis juni. Og den billigste måneden å fly fra Kuala Lumpur til Tawau flyplass er vanligvis januar.
Etter å ha sjekket tallene i flykalenderen vår, fant vi ut at det er billigst å fly fra Kuala Lumpur til Sabah den onsdag 19. juni 2024.
Kuala Lumpur internasjonale flyplass tilbyr direkteruter til Sabah.
Dersom du flyr fra Kuala Lumpur, vil den billigste byen i Sabah å fly til være Kota Kinabalu. Den billigste flyplassen som betjener Kota Kinabalu er for øyeblikket Kota Kinabalu.
Gjennomsnittlig flytid mellom Kuala Lumpur og Sabah er 2 timer og 50 minutter.
Mest populære flyvninger