Skiatos

28. feb. 2020 - 29. feb. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Skiatos inkluderer Aegean Suites Hotel, Skiathos Princess Hotel og Tomato Hotel basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Skiatos ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Skiatos

fra kr 514

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er mars, med et gjennomsnitt på kr 502 per natt. Den dyreste måneden å bo i Skiatos er januar, med en gjennomsnittspris på kr 1 327 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 741 per natt. Dette er 4% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 775 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Skiatos er Skiatos (JSI) (2,65 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Volos Anchialos (59,89 km)

Planlegg en tur til Hellas