Skiatos

25. sep. 2019 - 26. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Skiatos inkluderer Hotel Punta, Mira Mare Hotel og Skiathos Club Hotel & Suites basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Skiatos ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Skiatos

fra kr 582
fra kr 883
fra kr 2 214

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er november, med et gjennomsnitt på kr 403 per natt. Den dyreste måneden å bo i Skiatos er august, med en gjennomsnittspris på kr 1 096 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 447 per natt. Dette er 41% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 632 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Skiatos er Skiatos (JSI) (2,65 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Volos Anchialos (59,89 km)

Planlegg en tur til Hellas