Fly fra Roma til Sicilia

Tilbud på flyreiser fra Roma til Sicilia

Ser du etter billige billetter fra Roma til Sicilia, eller en tur i siste liten? Finn de laveste prisene på enveis- og tur/returbilletter her.

Fly fra Roma til Sicilia

Les deg opp om dette mens du er på farten.
Billigste flybilletter funnetkr 303, Trapani
Billigste måned å fly imai
Gjennomsnittlig flytid1 time 15 min
Rimeligste flyplass å fly fraRoma Fiumicino
Mest populære flyselskapITA Airways

Vanlige spørsmål

Vi så på alle de kommende returreisene fra Roma flyplass til Sicilia som vi klarte å finne i løpet av de neste 12 månedene. Det ser ut som kr 303 er den beste prisen. Dette er bra, sammenlignet med den gjennomsnittlige billettprisen til Sicilia på kr 1 343.
Den billigste måneden å fly fra Roma til Lampedusa flyplass er vanligvis juli. Den billigste måneden å fly fra Roma til Catania Fontanarossa flyplass er vanligvis mai. Den billigste måneden å fly fra Roma til Pantelleria flyplass er vanligvis september. Og den billigste måneden å fly fra Roma til Trapani Birgi flyplass er vanligvis mai.
Etter å ha sjekket tallene i flykalenderen vår, fant vi ut at det er billigst å fly fra Roma til Sicilia den tirsdag 28. mai 2024.
Roma Fiumicino flyplass tilbyr direkteruter til Sicilia.
Dersom du flyr fra Roma, vil den billigste byen i Sicilia å fly til være Trapani. Den billigste flyplassen som betjener Trapani er for øyeblikket Trapani Birgi.
Gjennomsnittlig flytid mellom Roma og Sicilia er 1 time og 14 minutter.
Mest populære flyvninger