Fly fra Las Vegas til California

Tilbud på flyreiser fra Las Vegas til California

Ser du etter billige billetter fra Las Vegas til California, eller en tur i siste liten? Finn de laveste prisene på enveis- og tur/returbilletter her.

Fly fra Las Vegas til California

Les deg opp om dette mens du er på farten.
Billigste flybilletter funnetkr 398, San Diego
Billigste måned å fly ijuni
Gjennomsnittlig flytid1 time 25 min
Rimeligste flyplass å fly fraLas Vegas Harry Reid internasjonale
Mest populære flyselskapSouthwest Airlines

Vanlige spørsmål

Vi så på alle de kommende returreisene fra Las Vegas flyplass til California som vi klarte å finne i løpet av de neste 12 månedene. Det ser ut som kr 398 er den beste prisen. Dette er bra, sammenlignet med den gjennomsnittlige billettprisen til California på kr 1 810.
Den billigste måneden å fly fra Las Vegas til Oakland Metropolitan Oak flyplass er vanligvis september. Den billigste måneden å fly fra Las Vegas til San Francisco internasjonale flyplass er vanligvis juni. Den billigste måneden å fly fra Las Vegas til Sacramento internasjonale flyplass er vanligvis juli. Og den billigste måneden å fly fra Las Vegas til Santa Barbara Municipal flyplass er vanligvis juli.
Etter å ha sjekket tallene i flykalenderen vår, fant vi ut at det er billigst å fly fra Las Vegas til California den onsdag 12. juni 2024.
Las Vegas Harry Reid internasjonale flyplass tilbyr direkteruter til California.
Dersom du flyr fra Las Vegas, vil den billigste byen i California å fly til være San Diego. Den billigste flyplassen som betjener San Diego er for øyeblikket San Diego Internacional.
Gjennomsnittlig flytid mellom Las Vegas og California er 1 time og 24 minutter.
Mest populære flyvninger