Sakhon Nakhon

25. sep. 2019 - 26. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Sakhon Nakhon inkluderer Na Kasalong Hostel, Color Ville Resort og Color Ville Resort basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Sakhon Nakhon ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Sakhon Nakhon

fra kr 235

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er desember, med et gjennomsnitt på kr 123 per natt. Den dyreste måneden å bo i Sakhon Nakhon er mars, med en gjennomsnittspris på kr 145 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 145 per natt. Dette er 7% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 134 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Sakhon Nakhon er Sakhon Nakhon (SNO) (14,16 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Nakhon Phanom (58,02 km)

Planlegg en tur til Thailand