Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Bolungarvík inkluderer Ísafjörður guesthouse, Sigurhæð - Lovely Apartment with Mountain View og Isafjordur Hostel basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Bolungarvík ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Bolungarvík

fra kr 598

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er april, med et gjennomsnitt på kr 1 039 per natt. Den dyreste måneden å bo i Bolungarvík er juli, med en gjennomsnittspris på kr 1 720 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i mai i fjor var kr 1 363 per natt. Dette er 1% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 1 339 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Bolungarvík er den forventede gjennomsnittstemperaturen i mai 4,8°C/40,6°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 13,2°C/55,8°F. Den kjøligste måneden er februar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −4,0°C/24,8°F.
Nærmeste flyplass for Bolungarvík er Isafjordur (IFJ) (11,63 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Bildudalur (48,38 km)

Planlegg en tur til Island