Bolungarvík

21. feb. 2019 - 22. feb. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Bolungarvík inkluderer Sigurhæð - Lovely Apartment with Mountain View, Holt Inn og The Old Slippur Marina basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Bolungarvík ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er januar, med et gjennomsnitt på kr 1 160 per natt. Den dyreste måneden å bo i Bolungarvík er januar, med en gjennomsnittspris på kr 1 160 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 1 374 per natt. Dette er 0% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 1 380 som ble sett over de siste 12 månedene.

Planlegg en tur til Island