Skardu

18. apr. 2019 - 19. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Skardu inkluderer K2 Guest House Skardu, Skardu Villas og Hotel One Skardu basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Skardu ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Skardu

fra kr 620

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er november, med et gjennomsnitt på kr 376 per natt. Den dyreste måneden å bo i Skardu er juni, med en gjennomsnittspris på kr 609 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i april i fjor var kr 520 per natt. Dette er 11% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 463 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Skardu er den forventede gjennomsnittstemperaturen i april 14,6°C/58,3°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 30,4°C/86,7°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −1,9°C/28,6°F.
Nærmeste flyplass for Skardu er Skardu (KDU) (9,2km).

Planlegg en tur til Pakistan