Florencia

26. apr. 2019 - 27. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Florencia inkluderer Residencia Sharid, apartamento El Cunduy og Apartamento Yapura Norte basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Florencia ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Florencia

fra kr 369
fra kr 324

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er februar, med et gjennomsnitt på kr 212 per natt. Den dyreste måneden å bo i Florencia er desember, med en gjennomsnittspris på kr 268 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i april i fjor var kr 235 per natt. Dette er 1% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 238 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Florencia er Florencia (FLA) (7,25 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Pitalito (52,96 km) Puerto Rico (60,72 km)

Planlegg en tur til Colombia