Copiapó

28. feb. 2020 - 29. feb. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Copiapó inkluderer Anakena, Hotel Altos de Atacama og Palace Hotel basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Copiapó ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Copiapó

fra kr 454
fra kr 717

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er august, med et gjennomsnitt på kr 430 per natt. Den dyreste måneden å bo i Copiapó er juli, med en gjennomsnittspris på kr 574 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 550 per natt. Dette er 4% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 525 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Copiapó er den forventede gjennomsnittstemperaturen i februar 20,5°C/69,0°F. Den varmeste måneden er typisk januar, med gjennomsnittstemperatur på 27,6°C/81,7°F. Den kjøligste måneden er juni, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 6,5°C/43,7°F.
Nærmeste flyplass for Copiapó er Copiapó (CPO) (20,89 km).

Planlegg en tur til Chile