Copiapó

25. sep. 2019 - 26. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Copiapó inkluderer Palace Hotel, Hotel Montecatini og Departamentos Torres Del Sol basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Copiapó ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Copiapó

fra kr 447
fra kr 693

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er august, med et gjennomsnitt på kr 403 per natt. Den dyreste måneden å bo i Copiapó er oktober, med en gjennomsnittspris på kr 604 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 570 per natt. Dette er 7% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 530 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Copiapó er den forventede gjennomsnittstemperaturen i september 15,0°C/59,0°F. Den varmeste måneden er typisk januar, med gjennomsnittstemperatur på 27,6°C/81,7°F. Den kjøligste måneden er juni, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 6,5°C/43,7°F.
Nærmeste flyplass for Copiapó er Copiapó (CPO) (20,89 km).

Planlegg en tur til Chile