Sammenlign bilutleiepriser ved Sandefjord Torp flyplass med Skyscanner

Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

Premium / Luksus4-5 dører
5
4
Premium / Luksus
eller lignende

Tilbud fra

kr 1 593

Mini2–4 dører
4
2
Mini
eller lignende

Tilbud fra

kr 639

Kompakt4-5 dører
4
4
Kompakt
eller lignende

Tilbud fra

kr 689

Full størrelse4-5 dører
4
4
Full størrelse
eller lignende

Tilbud fra

kr 1 073

SUV4-5 dører
5
4
SUV
eller lignende

Tilbud fra

kr 1 027

Stasjonsvogn4-5 dører
5
3
Stasjonsvogn
eller lignende

Tilbud fra

kr 865

Middels4-5 dører
5
2
Middels
eller lignende

Tilbud fra

kr 782

Økonomi4-5 dører
4
2
Økonomi
eller lignende

Tilbud fra

kr 574

Minibuss4-5 dører
7
4
Minibuss
eller lignende

Tilbud fra

kr 1 430

###Bilutleie på Sandefjord flyplass Denne informasjonen er korrekt per mai 2015

Torp, som flyplassen heter, ligger i Sandefjord kommune i Vestfold fylke og er den nest største flyplassen på Østlandet. Det er seks flyselskaper som flyr fra Torp: KLM, Norwegian, Ryanair, Wizz Air og Widerøe. Den ligger ca. 110 km sørvest for Oslo og blir flittig brukt av både Nordmenn og turister. Fra Torp flyplass kan du velge å dra på bileventyr i Vestfold eller ta E18 strake veien inn til hovedstaden. Med Skyscanner leiebilsøk kan du enkelt finne den perfekte bilen til din ferie. ###Leiebilfirmaer på Sandefjord flyplass På Torp finnes det fem bilutleieselskaper: Avis, Budget, Europecar, Six og Hertz. Alle er lokalisert i et eget bygg ved utendørsparkeringen. Følg skilt fra terminalen. ###Bensinstasjoner i nærheten av Sandefjord flyplass Avhengig av bilutleieavtalen din, må du levere tilbake bilen med full tank.

Torp ligger like ved E18, og langs motorveien er det flust av bensinstasjoner. Den nærmeste er Shell (Fokserødveien 19 – rett ved avkjørselen til E18) og ligger kun 5 minutter unna flyplassen. ###Hvordan komme seg fra a - å Torp er et fint sted å starte hvis du ønsker å utforske Vestfold. Vi har satt sammen en aldri så liten liste med steder og attraksjoner i fylket som du fint kan ta deg fram til på fire hjul. ###Høyt og Lavt aktivitetspark (55,2 km): Høyt og Lavt aktivitetspark ligger i Steinsholt, ca. 45 minutter unna flyplassen. Dette er moro for hele familien med aktiviteter, parken har blant annet Skandinavias største klatrepark, Himmelfall (prøv å hoppe ut i tomme luften fra 105. trinns høyde på en trestamme), slakk line og Trollhaugen for de minste.
Veibeskrivelse:
Ta E18 retning Larvik. Ta av ved 45 Bommestadkrysset og følg skilt til Lågendalsveien/Rv40. Fortsett på denne en stund før du svinger til høyre og inn på Fv851.
Denne ruta har bompenger. ###Åsgårdstrand (31,5 km) Åsgårdstrand er et koselig lite tettsted mellom Tønsberg og Horten, 29 minutter fra Sandefjord flyplass. Det var her Edvard Munch tilbrakte mang en sommer, og hvor han fikk inspirasjon til flere av sine kjente malerier. Sommerhuset hans er åpent for besøkene og inngangsbilletten koster ikke mer enn 50,-, inkludert omvisning.
Veibeskrivelse:
Kjør ut på E18, retning Oslo/Drammen. Ta av mot Tønsberg. Følg skilt mot Åsgårdstrand.
Denne ruta har bompenger. ###Stavern (29,2 km) En halv time sør for Torp finner du Stavern som har blitt kåret til årets sommerby. Hvis vi var deg, ville vi tatt turen til kunstnerbyen ved havet hvor du du kan gå tur på kyststien, kose deg med en is på bryggekanten eller bade på en av de fine strendene.
Veibeskrivelse:
Kjør E18 mot Larvik. Følg skilt mot Stavern.
Denne ruta har bompenger.

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.