Fly fra New York til Arizona

Tilbud på flyreiser fra New York til Arizona

Ser du etter billige billetter fra New York til Arizona, eller en tur i siste liten? Finn de laveste prisene på enveis- og tur/returbilletter her.

Fly fra New York til Arizona

Les deg opp om dette mens du er på farten.
Billigste flybilletter funnetkr 1 307, Phoenix
Billigste måned å fly ijuni
Gjennomsnittlig flytid5 timer 35 min
Rimeligste flyplass å fly fraNueva York Newark
Mest populære flyselskapAmerican Airlines

Vanlige spørsmål

Vi så på alle de kommende returreisene fra New York flyplass til Arizona som vi klarte å finne i løpet av de neste 12 månedene. Det ser ut som kr 1 307 er den beste prisen. Dette er bra, sammenlignet med den gjennomsnittlige billettprisen til Arizona på kr 3 781.
Den billigste måneden å fly fra New York til Prescott flyplass er vanligvis juli. Den billigste måneden å fly fra New York til Phoenix Sky Harbor flyplass er vanligvis juni. Den billigste måneden å fly fra New York til Page flyplass er vanligvis juli. Og den billigste måneden å fly fra New York til Tucson International flyplass er vanligvis august.
Etter å ha sjekket tallene i flykalenderen vår, fant vi ut at det er billigst å fly fra New York til Arizona den tirsdag 11. juni 2024.
Nueva York Newark flyplass tilbyr direkteruter til Arizona.
Dersom du flyr fra New York, vil den billigste byen i Arizona å fly til være Phoenix. Den billigste flyplassen som betjener Phoenix er for øyeblikket Phoenix Sky Harbor.
Gjennomsnittlig flytid mellom New York og Arizona er 5 timer og 34 minutter.
Mest populære flyvninger