Søk

Utreise

Passasjerer

Kabinklasse

Retningslinjer for personvern og informasjonskapsler

Skyscanner respekter ditt personvern, og vi deler ikke dine personopplysninger med andre partnere unødig. Skyscanners fullstendige erklæring om personvern og informasjonskapsler (som er juridisk bindende og gjelder deg) er tilgjengelig på engelsk her. Her er et nyttig sammendrag av de viktigste punktene den dekker:

  1. Ved å bruke vår nettside godtar du vilkårene og betingelsene i våre retningslinjer for personvern.
  2. Vi kan samle inn informasjon om deg og datamaskinen din, inkludert IP-adresse, personopplysninger du oppgir på siden, og/eller stedsopplysninger. Vi bruker denne informasjonen for å sørge for at du kan bruke siden vår så effektivt som mulig, og sikre at du får relevant informasjon, kundestøtte hvis du ber om det, og meldinger om endringer i vår tjeneste.
  3. Vi bruker også informasjonskapsler for å gjøre nettsiden vår enklere for deg å bruke, og vi anbefaler at du tillater dette slik at du får mest mulig ut av den. Imidlertid er det helt opp til deg om du vil slette informasjonskapslene fra nettleseren din.
  4. Vi gir ikke dine opplysninger videre til tredjeparter av kommersielle grunner, unntatt for å hjelpe til med bestillingsprosessen når vi sender deg videre til reiseleverandørene for billettbestilling, eller for å tillate at relevant reklame vises.
  5. All informasjon du gir oss lagres på sikre servere, og vi holder opplysningene dine trygge.
  6. Vår nettside innehholder lenker til andre nettsider. Informasjon du oppgir til disse nettsidene, for eksempel for å bestille flyreiser, er underlagt retningslinjer for personvern for det nettstedet, derfor anbefaler vi deg å se på deres retningslinjer for personvern før du gir fra deg personlige opplysninger.
  7. Vi kan gi deg muligheten til å dele noe sosial informasjon med sosiale nettverk som for eksempel Facebook eller Twitter. Hvis du gjør det, kan den informasjonen du oppgir brukes av disse tredjeparts nettstedene eller applikasjoner - vennligst les deres retningslinjer for personvern for nærmere opplysninger.
  8. Du har rett til tilgang til dine personopplysninger og til informasjon vi har om deg eller å be oss om å ikke bruke dine personopplysninger til markedsføringsformål. Du kan gjøre dette ved å kontakte oss her.
  9. Vi ønsker ikke å sende deg uønsket e-post, så du kan alltid melde deg av ved å klikke på "stopp abonnementet" i en hvilken som helst e-post du får fra oss.

Hvis du ikke godtar eller forstår vilkårene i den fullstendige personvernerklæringen, må du ikke fortsette å bruke siden eller tjenestene. Hvis du har spørsmål om dette sammendraget eller den fullstendige personvernerklæringen, vennligst kontakt oss.

lukk