Søk

Utreise

Passasjerer

Kabinklasse

  • Prissjekk (nye vinduer)

Om Skyscanner

  1. Skyscanner er en ledende global reisesøkeside som på kun et øyeblikk sammenligner millioner av flybilletter, såvel som bilutleie og hotell.
  2. Skyscanners fleksible søkealternativer betyr at du enkelt kan få oversikt over prisene i løpet av en hel måned, eller til og med over et helt år, slik at du får de beste tilbudene. Vi vil også inspirere deg med vår unike søkefunksjon til ‘alle steder’, som lar deg se de billigste stedene å besøke ved å regne gjennom millionsvis av reisemuligheter på et øyeblikk. Slik får du muligheten til å utforske alle de forskjellige alternativene, og finne de billigste landene å besøke, når som helst. Du bestiller alltid direkte hos flyselskapet eller reisebyrået, og dermed får du den lavest mulige prisen, uten ekstra avgifter.
  3. Vi har vært i reisebransjen i over 10 år, og vi har ansatte fra mer enn 30 ulike nasjonaliteter på våre globale kontorer i Storbritannia, Beijing, Miami og Barcelona. Vi har over 25 millioner unike besøkende som bruker oss til å finne billige flyreiser, hoteller og bilutleie hver måned, på mer enn 30 forskjellige språk – vi håper vi kan hjelpe deg å finne din reise også!
  4. Les mer om Skyscanners historie her.

Hvis du mener at noe av informasjonen på denne siden ikke er korrekt, ber vi deg om å kontakte Skyscanner.

lukk

Logg inn eller registrer deg

Logget inn som

Prisvarsler Kontoinnstillinger Logg ut