Pinnawala

26. mar. 2019 - 27. mar. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Pinnawala inkluderer The Breeze Pinnawala Homestay, pinnawala lakniwasa homestay og Hotel Pinnalanda basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Pinnawala ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Pinnawala

fra kr 338
fra kr 304
fra kr 248

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er mars, med et gjennomsnitt på kr 191 per natt. Den dyreste måneden å bo i Pinnawala er juni, med en gjennomsnittspris på kr 495 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i mars i fjor var kr 270 per natt. Dette er 15% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 311 som ble sett over de siste 12 månedene.

Planlegg en tur til Sri Lanka