Kart

Billige flybilletter fra Kristiansand Kjevik til Stockholm

Flyvningsinformasjon Kristiansand Kjevik til Stockholm

Billigste returpris forrige måned

kr 1 207

Direkte flyselskaper

0

Gjennomsnittlig flytid, total avstand 550 kilometer

2t 15min

Mest populære flyselskap forrige måned

SAS

Stockholm Arlanda, Stockholm-Skavsta, Stockholm Bromma og Stockholm Vasterås

4 flyplasser

Vanlige spørsmål

Det finnes 4 flyplasser i Stockholm: Stockholm Arlanda, Stockholm-Skavsta, Stockholm Bromma og Stockholm Vasterås.
Den beste prisen som finnes på Skyscanner for en flyvning fra Kristiansand Kjevik til Stockholm er kr 1 207. Dette ble funnet gjennom aggregering på tvers av ulike transportører og er den billigste prisen i hele måneden.
2t 15min er gjennomsnittlig flyvningstid fra Kristiansand Kjevik til Stockholm.
Det finnes ingen flyselskaper som flyr direkte fra Kristiansand Kjevik til Stockholm.

Informasjonen var korrekt og oppdatert i oktober 2015

Flyselskaper som flyr fra Kristiansand Kjevik til Stockholm

Det går for tiden ingen direktefly fra Kristiansand Kjevik til Stockholm. Med SAS, KLM og Norwegian kan du imidlertid fly til Stockholm hele uken med en mellomlanding. Det er flere flyplasser i Stockholm, men de aller fleste flyene går til Stockholm Arlanda. De vanligste mellomlandingene på reiseruten mellom Kristiansand og Stockholm er i Oslo og Amsterdam. Det er mulig å fly både tidlig og sent hver dag hele uken, og med noen av flyselskapene får du gratis internett om bord på flyet, så du kan bruke reisetiden effektivt.

Flyplassinformasjon

Flyreisen til Stockholm starter fra Kristiansand Kjevik, og avhengig av hvor du mellomlander på veien kan du dra fra Utland eller Innland. Dersom du reiser via Amsterdam kan du handle taxfree-varer hos Duty Free på Utland. Her finnes et rikt utvalg alkohol og tobakk, parfyme, kosmetikk og sjokolade. Alle reisende kan kjøpe snacks, kioskvarer, lette måltider og lesestoff hos Deli de Luca i avgangshallen. Her får du også varm og kald drikke, og reise-effekter som kan være praktisk å ha med seg. På Kristiansand Kjevik får du gratis trådløst internett i opptil to timer.

Fly fra Kristiansand Kjevik ankommer Stockholms hovedterminal Stockholm Arlanda. Det er flere terminaler på denne moderne flyplassen. KLM flyr til Terminal 2, mens SAS og Norwegian bruker både Terminal 4 og Terminal 5. Det er godt skiltet mellom de ulike terminalbyggene. Når du ankommer flyplassen finner du også transportmuligheter inn til sentrum, og skranker der du kan hente eller bestille leiebil fra Stockholm flyplass Arlanda.

Praktisk informasjon

På Kristiansand Kjevik bør du komme til flyplassen to timer før flyet går når du skal på utenlandsreiser. Sjekk med flyselskapet ditt hvilke frister som gjelder for innsjekking og bagasje. Hos både KLM, Norwegian og SAS er det mulig å sjekke inn på forhånd, enten på mobil eller på internett. Hvis du ikke har med innsjekket bagasje kan du gå rett til sikkerhetskontrollen. Du kan også sjekke inn på flyplassen, enten ved å bruke en av innsjekkingsautomatene på Kristiansand Lufthavn Kjevik, eller du kan få hjelp i skranken. Hvis du har sjekket inn på forhånd leverer du selv bagasjen i selvbetjent bag drop. Nordmenn som reiser til Stockholm trenger ikke pass, men du bør ha med gyldig legitimasjon på alle reiser.

Greit å vite om Stockholm

Skandinavias største hovedstad er et populært reisemål. Den vakre hovedstaden er bygget på hundrevis av små øyer, og det er fullt av kafeer, restauranter og et utall steder å fika i Stockholm. Byen kjent for å være trendy, og du kan gjøre noen gode kjøp i designbutikker, moteforretninger og større handlesentre. Prisene er på nivå med Kristiansand, men restaurantbesøk er som oftest noe rimeligere. Du finner mange hotell i Stockholm fra enkle og rimelige hotellrom til luksuriøse boutique-steder. Stockholm ligger i samme tidssone som Kristiansand. Gjennomsnittstemperaturene i de to byene er ganske like, med et par minusgrader som gjennomsnittstemperatur i januar og opptil 20°C på høysommeren. 

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.