Kart

Billige flybilletter fra Kristiansand Kjevik til Amsterdam Schiphol

Flyvningsinformasjon Kristiansand Kjevik til Amsterdam Schiphol

Billigste returpris forrige måned

kr 1 128

Direkte flyselskaper

2

Flyvninger per uke

15

Gjennomsnittlig flytid, total avstand 688 kilometer

1t 25min

Mest populære flyselskap forrige måned

KLM

Amsterdam Schiphol

1 flyplass

Fly fra Kristiansand Kjevik til Amsterdam

Informasjonen var korrekt og oppdatert i september 2015

Flyselskaper som flyr fra Kristiansand Kjevik til Amsterdam Schiphol

Det går direkte fly fra Kristiansand Kjevik til Amsterdam Schiphol hver dag. KLM har opptil tre direkteavganger daglig, og det går totalt 15 flyavganger hver uke. Reisetiden med KLM er på 1 time og 25 minutter, og du ankommer Amsterdam Schiphol etter en hyggelig flytur i luften. Det er en populær strekning for både turister og forretningsreisende. På lørdager går det bare to avganger, ellers er det fly både morgen, kveld og midt på dagen hver dag. Det går også tre returfly fra Amsterdam hver dag. Dersom du vil reise med andre flyselskaper har både SAS og Norwegian flyreiser med en mellomlanding fra Kristiansand til Amsterdam. De vanligste mellomlandingene er et stopp i Oslo eller i København.

Flyplassinformasjon

Fly til Amsterdam går fra Kristiansand Kjeviks utenlandsområde. Gå gjennom den rikholdige Duty Free-butikken hvor du finner alt fra kosmetikk og parfyme til alkohol, tobakk og fristende sjokolade. Her kan du gjøre gode kjøp mens du venter på at flyet skal gå. Det er også en Deli de Luca i avgangshallen der du får kjøpt noe å spise, varm og kald drikke, lesestoff, reiseartikler og annet nyttig. Mens du venter kan du benytte deg av gratis wifi i inntil to timer på Kristiansand Lufthavn Kjevik.

Avhengig av flyselskapet du reiser til ankommer du en av de fire ankomstsonene ved Amsterdam Schiphol. Det er godt skiltet til andre terminaler hvis du skal videre på reisen, og du kan gå mellom alle terminalene. Dersom Amsterdam er din endelige destinasjon følger du skiltene til bagasjeutlevering og til utgangen. Du finner både tog, buss og taxi like utenfor terminalbygningen. Disse tar deg fra flyplassen inn til sentrum av Amsterdam på rundt 20 minutter. Dersom du har bestilt leiebil i Amsterdam finner du leiebilskrankene godt skiltet i ankomsthallen.

Praktisk informasjon

Når du reiser på utenlandsreiser anbefales det at du kommer til Kristiansand Lufthavn Kjevik to timer før avgang. Sjekk frister for innsjekking og bagasjelevering med flyselskapet før du reiser. Du kan sjekke inn på forhånd, enten på mobil eller på internett, både hos KLM, SAS og Norwegian. Hvis du ikke har med deg håndbagasje kan du gå rett til sikkerhetskontrollen. For de som har innsjekket bagasje eller vil sjekke inn på flyplassen er det selvbetjente innsjekkingsautomater på Kjevik. Du kan også få hjelp i skranke. Ta alltid med gyldig pass når du reiser til Amsterdam.

Greit å vite om Amsterdam

Amsterdam ligger i samme tidssone som Kristiansand. Den nederlandske hovedstaden er et populært reisemål, og det er mange spennende ting å gjøre i Amsterdam. Klimaet i byen er relativt likt Kristiansands. Somrene i Amsterdam er passelig varme, med en makstemperatur i juli og august på rundt 20°C. Perfekt vær for sightseeing og shopping! Vinterstid er gjennomsnittstemperaturen i januar på rundt 3°C. Prisnivået i Amsterdam er noe lavere enn i Kristiansand. Mat og drikke er ofte en god del billigere. Du kan finne gode tilbud på hotell i Amsterdam hvis du er ute i god tid. Her er noen annerledes overnattingsmuligheter i Amsterdam.

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.