Kart

Billige flybilletter fra Evenes til København

Flyvningsinformasjon Evenes til København

Billigste returpris forrige måned

kr 2 527

Direkte flyselskaper

0

Gjennomsnittlig flytid, total avstand 1449 kilometer

3t 25min

Mest populære flyselskap forrige måned

Norwegian

København

1 flyplass

Informasjonen var korrekt og oppdatert i september 2015

Flyselskaper som flyr fra Evenes til København

Det er ingen flyselskaper som tilbyr flybilletter fra Evenes til København direkte. SAS og Norwegian flyr begge med flere daglige avganger mellom Harstad/Narvik Lufthavn og den danske hovedstaden, med en eller to mellomlandinger. Den vanligste reiseruten er å fly direkte fra Evenes til Oslo Lufthavn Gardermoen, og å bytte fly derfra til København. Fra Oslo går det opptil 17 avganger hver dag til København, og både SAS og Norwegian har opptil tre avganger hver dag mellom Harstad Evenes og Oslo. Det går flest avganger på hverdager, og færrest fly på lørdager.

Flyplassinformasjon

Evenes Lufthavn Harstad/Narvik er en liten flyplass, men det er gode fasiliteter for reisende som venter på at flyet skal gå. I avgangshallen på Evenes flyplass er det en rikholdig Point-kiosk, med alt fra kaffe og mineralvann til lesestoff, sjokolade og nyttige småting til reisen. Du kan også få noe godt å spise på kafeteriaen Picnic, som serverer hamburger og pizza, kaker, salater og forskjellig varm og kald drikke. Ved utenlandsreiser kan man handle på Duty Free, men hvis du reiser via Oslo må du vente med å kjøpe taxfree-varer til du kommer til Gardermoen.

Den store flyplassen i København er velorganisert og hyggelig. I ankomsthallen kommer bagasjen, og derfra er det kort vei til videre transport. Det går både lokaltog til både København og Malmø, samt buss og taxi inn til byen like utenfor terminalbygningen. Hvis du vil leie bil ved flyplassen i Københavnfinner du skilter til bilutleieområdet fra ankomsthallen. Det er flere terminaler på København Kastrup. SAS flyr til Terminal 3 og Norwegian bruker Terminal 2, men det er kort vei å gå fra begge terminalene til all videre transport.

Praktisk informasjon

Vær ute på flyplassen i god tid før flyet går mot København. Dersom du starter med en mellomlanding i Oslo eller en annen innenlandsflyplass er det anbefalt at du er på Evenes en time før flyet går. Du kan sjekke inn på forhånd hos både SAS og Norwegian, enten du bruker mobil eller internett. Hvis du ikke har med håndbagasje kan du vise gyldig ombordstigningskort eller elektronisk billett i sikkerhetskontrollen og gå rett til gaten. Det er også innsjekkingsautomater på flyplassen, og selvbetjent bag-drop hvis du har med bagasje. Nordmenn trenger ikke pass for å reise til København, men du må ha med legitimasjon med bilde.

Greit å vite om København

Den danske hovedstaden København er et populært reisemål for både nordmenn og andre tilreisende. Her finner du både storbyopplevelser, Tivoli, gode shoppingmuligheter og en av verdens beste fornøyelsesparker! Prisnivået i København kan sammenlignes med prisene i Norge, og det er litt avhengig av kronekursen om Danmarksoppholdet blir dyrt eller billig. Det finnes mange flotte hotell i København, og det er ikke umulig å finne rimelig overnatting, særlig utenom de mest populære tidspunktene for turister. Mat og drikke er noe rimeligere enn i Norge, særlig øl og alkohol. København er i samme tidssone som Norge, så du trenger ikke stille klokken på flyet fra Evenes. 

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.