Kart

Billige flybilletter fra Bodø til Stockholm

Flyvningsinformasjon Bodø til Stockholm

Billigste returpris forrige måned

kr 1 136

Direkte flyselskaper

0

Gjennomsnittlig flytid, total avstand 894 kilometer

2t 55min

Mest populære flyselskap forrige måned

Norwegian

Stockholm Arlanda, Stockholm-Skavsta, Stockholm Bromma og Stockholm Vasterås

4 flyplasser

Vanlige spørsmål

Det finnes 4 flyplasser i Stockholm: Stockholm Arlanda, Stockholm-Skavsta, Stockholm Bromma og Stockholm Vasterås.
Den beste prisen som finnes på Skyscanner for en flyvning fra Bodø til Stockholm er kr 1 136. Dette ble funnet gjennom aggregering på tvers av ulike transportører og er den billigste prisen i hele måneden.
2t 55min er gjennomsnittlig flyvningstid fra Bodø til Stockholm.
Det finnes ingen flyselskaper som flyr direkte fra Bodø til Stockholm.

Informasjonen var korrekt og oppdatert i november 2015

Flyselskaper som flyr fra Bodø til Stockholm

Det er for tiden ingen flyselskaper som flyr direkte fra Bodø til Stockholm. Hvis du vil reise fra Bodø Lufthavn til den svenske hovedstaden kan du bestille flybillett med SAS eller Norwegian, som begge flyr til Stockholm via Oslo. Med bare en mellomlanding på Gardermoen kan flyturen fra Bodø til Stockholm ta under tre timer.

Flyplassinformasjon

Bodø Lufthavn har en terminal. Reiser til Stockholm fra Bodø går stort sett via Oslo, som betyr at flyet har avgang fra Innlandsområdet ved Bodø Lufthavn. Her finner du en Narvesenkiosk der du kan kjøpe mat og drikke i tillegg til kioskvarer, lesestoff og litt praktiske ting til reisen. Det er også god mat å få kjøpt på Food Factory og Peppes Pizza. De øltørste kan ta seg et glass lokalbrygget øl på Brygghuset, der det også er andre drikkevarer å få kjøpt. Dersom du vil handle før turen til Stockholm har Travel Value både parfyme, kosmetikk, klær og tilbehør til salgs. Det er også mulig å shoppe ved Oslo Lufthavn dersom du har tid på mellomlandingen. Når du stopper i Oslo Gardermoen går du inn på Utland, til høyre for sikkerhetskontrollen.

Stockholm Arlanda er en stor flyplass, men det er godt skiltet og lett å komme seg inn til sentrum. Det tar omtrent 20 minutter inn til byen med hurtigtoget Arlanda Express, eller du kan ta flybuss eller taxi. Makspris for taxi innen Stockholms sentrale sone er 675 kr. For de som vil ha friheten med en leiebil er det flere selskaper som tilbyr bilutleie ved Stockholm Arlanda.

Praktisk informasjon

Flyreiser til Stockholm fra Bodø starter som en innenlandsreise til Oslo. Det er da anbefalt at du ankommer flyplassen en time før flyavgang. Beregn mer tid i travle perioder, om du skal sjekke inn bagasje, har spesielle behov eller reiser med en gruppe. Både SAS og Norwegian tilbyr innsjekking på mobil og internett på forhånd. Dersom du ikke skal sjekke inn bagasje kan du gå rett til sikkerhetskontrollen og gaten. De som vil sjekke inn på flyplassen finner innsjekkingsautomater og automatisk bag drop ved Bodø Lufthavn, og du får også hjelp av personalet om du trenger det.

Nordmenn som reiser til Stockholm trenger ikke pass, men selv om du ikke må ha med pass på reiser innen Norden kan det være lurt å ha det med seg av praktiske årsaker. Du må uansett kunne vise gyldig legitimasjon til flyselskapet.

Greit å vite om Stockholm

Den svenske hovedstaden er Nordens største by, og kjent for å være trendy, elegant og moderne. Det er relativt lett å finne frem i Stockholm, selv om byen er bygget på hundrevis av små øyer, med utallige broer som forbinder sentrum og skjærgården utenfor. Det er noe lavere priser i Stockholm enn i Bodø, men regn med å betale ekstra på de mest populære restaurantene og spisestedene. Stockholm er kjent for å ha mange bra steder å fika, og en kaffe koster fra rundt 35 svenske kroner. Bestill hotell i Stockholmi god tid for å få et bra tilbud. Særlig om sommeren og rundt juletider kan det være vanskelig å finne hotell til en rimelig penge i siste liten. Sommeren i Stockholm blir relativt varm, med gjennomsnittstemperaturer på rundt 20°C, mens det fort kan bli et par minusgrader i januar. Det er ingen tidsforskjell mellom Stockholm og Bodø.

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.