Ukas fly-funn: Fly til en av disse storbyene for så lite som 639.-

Alle artikler

Ukas fly-funn: Fly til en av disse storbyene for så lite som 639.-

*Prisene var tilgjengelig i løpet av de siste 48 timer. Alle priser er veiledende og med forbehold om tilgjengelighet. Husk på at prisene kan ha endret seg siden da eller at de aktuelle billetene kan ha blitt utsolgt.

Helsinki fra kroner 639,-*

Trendy Helsinki byr på mote, bra restauranter og kunstgallerier. Et av byens mest spennende innslag er Designkvarteret som er et nettverk av alt fra lokale kunstnere til galleri-eiere og restauratører på et område som omfatter nesten 25 kvartal. Et besøk hit er et absolutt “must” for de som setter pris på kunst og kultur.

Helsinki

Les mer: Her ferierer du billigst i Europa.

Málaga fra kroner 695,-*

Solrike Málaga er et utmerket utgangspunkt for deg som vil oppleve (eller gjenoppleve) den spanske solkysten. Vidstrakte sandstrender, utsøkt tapas og en haug av hoteller for enhver smak og tykke og tynne lommebøker venter deg her. Málaga er en by med over en halv millioner innbyggere, men til tross for størrelsen, har den klart å beholde en helt spesiell sjarme. Her skinner solen for det meste av året, og når du ikke er travelt opptatt med å ligge på stranda og slikke sol, finnes et fantastisk kulturtilbud å benytte deg av.

Málaga havn

Genève fra kroner 839.-*

Nyt den eksklusive atmosfæren i Genève som er den nest største byen i Sveits. Utover dyre klokker og utsøkt sjokolade kan byen skilte med flere flotte parker. Faktisk er så mye som en fjerdedel av byens areal grønt. Ta på deg et par gode sko og legg ut på bytur rundt blant dyre utstillingsvinduer og urbane byparker, og nye en helg i en av Europas mest fantastiske byer.

Utsikt over Gèneve

Venezia fra kroner 1295,-*

Gondoler i Venezia

Les mer: Se, spise og sove i Galway.

Rijeka fra kroner 2460,-*

Kroatias viktigste havneby er spesielt populær blant dykkere som reiser hit for å dykke i krystallklart vann og blant spennende undervannsklipper. Rijeka et stor utvalg barer og restauranter, deriblant et skip som ligger godt forankret i havnen og har både barer en nattklubb og et kasino.

Rijeka

Skyscanner er verdens ledende reisesøkemotor, og hjelper deg å finne billige flybilletter, hoteller og [leiebiler](http://www.skyscanner.no/bilutleie).