Nyhet: Få de beste prisene med Skyscanners prisvarsel for flyreiser

Alle artikler

Nyhet: Få de beste prisene med Skyscanners prisvarsel for flyreiser

Skyscanner lanserer en ny og nyttig tjeneste som hjelper deg å spare penger ved å automatisk overvåke prisene på flyreisene du er interessert i.

Tenker du på å bestille en flybillett, men er ikke helt sikker på om du har råd? Da kan vi anbefale å bruke den nye prisvarslingstjenesten fra Skyscanner. Hver gang prisene på flybilletten du er interessert i forandrer seg gir vi deg beskjed på e-post.

Skyscanners prisvarsel er en gratistjeneste som hjelper deg å se hvordan prisene utvikler seg på akkurat den flyreisen du er interessert i. Du kan når som helst melde deg av tjenesten og avslutte prisovervåkningen.

1. Hvorfor skal jeg benytte meg av prisvarsling?

Prisene på flybilletter kan endres raskt. Gjennom å sette opp denne overvåkingtjenesten får du vite det direkte når prisen går opp eller ned. På den måten kan du bestemme deg for når det er på tide å bestille flyreisen din.

2. Hvordan aktiverer jeg prisvarselet?

Først søker du etter den reisen du er interessert i. Når du får opp søkeresultatene klikker du deretter på «Opprett prisvarsel», som du finner øverst i venstre hjørne av resultatene. Skriv inn epostadressen din, og så får du automatisk mail når prisen på det aktuelle flyet endrer seg, enten det går opp eller ned.

På bildet her ser du hvor du finner prisvarslingstjenesten:

3. Når er det best å bestille flybilletten?

Det er et godt – og mye diskutert – spørsmål! Generelt pleier prisene å øke jo nærmere avreisetidspunktet du kommer. Det gjelder særlig for lavprisselskapene som ofte har et bestemt antall plasser til en viss pris, og når disse blir utsolgt er det neste prisnivå som gjelder. Da får du bare kjøpt billetter fra de dyrere billettene.

Flyselskaper som SAS og Lufthansa pleier å være mer varierende i måten de prissetter på, og de har ofte forskjellige kampanjer tilgjengelig, som betyr at du kan få billigere billetter senere.

Ved å bruke prisvarselet fra Skyscanner får du en bra oversikt over prisen på din flyreise, og dermed kan du bedre bestemme når det er best for deg å bestille akkurat din ferie.

Kart