xTravalyst
Skyscanner x Travalyst

Vi er stolte over å være en del av Travalyst

Under ledelsen av Hans Kongelige Høyhet, Duke of Sussex, er Travalyst et globalt partnerskap som har som mål å omforme fremtidens reiser for alle. Skyscanner er et finansierende medlem sammen med Booking.com, Ctrip, TripAdvisor og Visa.

Hos Skyscanner kjenner vi kraften i det å reise

Dette kan gjøre oss mer åpne og forandre liv. Det holder oss nysgjerrige og gjør at vi holder kontakten. Vi ønsker at alle skal være i stand til å oppleve det å reise, bådei dag og i morgen.

En gutt på en båt med stilker

«Gjennom reiser får folk muligheten til å oppdage nye steder og få forståelse og empati for andre kulturer, noe som ellers ikke hadde vært mulig. Som bransjeledere er det vårt ansvar å satse stort og handle aktivt for å forvandle reisebransjen, slik at vi kan bevare verden til glede for fremtidige generasjoner av reisende.»

,Moshe Rafiah, , administrerende direktør i Skyscanner

Moshe Rafiah, administrerende direktør i Skyscanner

Men dette er større enn en bare oss

Dette er en utfordring som trenger en ny tankegang. Det er derfor vi har slått oss sammen med de største navnene innen reisebransjen og ønsker input, ideer og inspirasjon fra alle. Travalyst er aktivt på utkikk etter å samarbeide med lokalsamfunn, myndigheter, NGO-er, ledende selskaper og sosiale entreprenører.

Vårt innledende arbeid vil vurdere virkningene av overturisme, støtte lokalsamfunn, takle klimaendring, lette miljøskader og beskytte naturen.

En kvinne som beundrer utsikten fra en fjelltopp

"Det å bringe sammen selskaper, kunder og samfunn er vår beste mulighet til å beskytte destinasjoner og økosystemer for fremtidens generasjoner."

Duke of Sussex

Duke of Sussex

Det kommer ikke til å bli lett, men hos Skyscanner ligger vanskelig problemløsning i vårt DNA

Siden 2000 har antallet reiser som tas av folk i hele verden hvert år fordoblet seg; inen 2030 vil 1,8 milliarder personer reise internasjonalt*. Men vi vet at bærekraftig reise ikke handler om å slutte å fly - det handler om å utforske vår verden og beskytte den samtidig.

Hos Skyscanner skaper vi bevissthet og engasjerer og utdanner reisende til å forstå virkningen av hvert reisevalg. Det er bare starten på vår reise, men vi føler oss positive. Reisende ønsker bærekraftige alternativer. Vi når nesten 100 millioner reisende på én måned, og 10 millioner av dem har allerede valgt en grønnere måte å reise på gjennom oss.

Med det går mye lengre enn som så. Det er bransjen som må forandres, og Skyscanner vil hjelpe til med å lede denne forandringen.

Finn ut mer på travalyst.org

*I henhold til World Bank.