La Paloma

23. apr. 2019 - 24. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i La Paloma inkluderer Casa Pi, LA MAISON- Suites & Gastronomía og Fifteen House basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i La Paloma ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i La Paloma

fra kr 298
fra kr 298

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er november, med et gjennomsnitt på kr 529 per natt. Den dyreste måneden å bo i La Paloma er januar, med en gjennomsnittspris på kr 1 213 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i april i fjor var kr 794 per natt. Dette er 6% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 739 som ble sett over de siste 12 månedene.

Planlegg en tur til Uruguay