Tatabánya

30. jul. 2019 - 31. jul. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Tatabánya inkluderer Bajcsy-apartman, Muskátli Munkásszállás og Szent Iván Vendégház basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Tatabánya ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Tatabánya

fra kr 590
fra kr 923
fra kr 1 653

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er september, med et gjennomsnitt på kr 365 per natt. Den dyreste måneden å bo i Tatabánya er mai, med en gjennomsnittspris på kr 751 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i juli i fjor var kr 483 per natt. Dette er 15% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 558 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Tatabánya er den forventede gjennomsnittstemperaturen i juli 20,8°C/69,4°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 27,9°C/82,2°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −4,7°C/23,5°F.
Nærmeste flyplass for Tatabánya er Budapest (BUD) (65,24 km).

Planlegg en tur til Ungarn