Accor-hoteller i München

Finn de beste hotellene med Accor i München etter pris eller preferanse

Sammenlign tusenvis av München Accor tilbud på ett sted

Se etter hoteller med Accor i München med gratis avbestilling

Alle pålitelige hotelltilbydere i München på ett sted

Se alle hoteller med Accor i München

hotel-map-preview-background
Alle skatter og avgifter er inkludert

Finner du ikke det rette hotellet?

Søk etter alle tilgjengelige hoteller i nærheten av München. Finn det som er rett for deg.

Vis flere hoteller

Kjappe fakta

Sov godt med nyttig informasjon før du reiser.
Antall hoteller med Accor i München23
Beste pris funnetIbis Budget Muenchen City Olympiapark, kr 691
Mest populære hotell etter AccorSofitel Munich Bayerpost, fra kr 2 634
Hotellet med best vurdering med AccorSofitel Munich Bayerpostfra kr 2 634
Gjennomsnittspriskr 857

Finn det ideelle hotellet i München med Accor: Ofte stilte spørsmål

I München er den forventede gjennomsnittstemperaturen i mai 13°C. Den varmeste måneden er vanligvis august, med en gjennomsnittlig temperatur på 22°C. Den kjøligste måneden er januar, med gjennomsnittlige temperaturer på -5°C. Den mest regnfulle måneden er juni, og den tørreste måneden er januar.
Mange hoteller tilbyr bestillingsalternativer som kan endres eller gratis avbestilling innen en viss tid før oppholdet. Du kan finne Accor-tilbud i München som tilbyr denne typen fleksibilitet når du søker med Skyscanner.
Ja – mange større hoteller reduserer romprisene dersom det fortsatt er mange ledige rom igjen, for å kunne selge dem. Er du villig til å ta sjansen? Det er mulig at prisene hos Accor i München går litt ned i dagene før reisen din.
Det er ingen hemmelighet at kyndige reisende ofte unngår helger for å slippe folkemengder og økte fly- eller togpriser. Når det gjelder rompriser for Accor-hoteller i München, ser det ut til at de ligger på rundt kr 1 613 på fredager, lørdager og søndager, sammenlignet med kr 1 785 i løpet av uken.
Dersom du ønsker å bestille det billigste rommet, kan du prøve å bestille et Accor-byhotell på en søndag  – det er da prisene ofte er lavest.
Vi gjennomgikk all prisinformasjon vi kunne finne over hele nettet, og det ser ut som den billigste måneden å bestille et Accor-hotell i München er mars, med en gjennomsnittlig pris på kr 1 156 per natt. Den dyreste måneden er april, da den gjennomsnittlige romprisen kan stige til kr 2 503.
Den laveste romprisen for Accor-hoteller i München den kommende helgen er Mercure Hotel München Neuperlach Süd, med en pris på kr 734. Helgen etter (25. mai 2024) ser det ut til at de rimeligste romprisene hos Mercure Hotel München Süd Messe ligger på kr 1 387.
Vi bruker veiledende priser på denne siden for å hjelpe deg med å velge blant et stort antall valgmuligheter. Prisene på denne siden er estimater basert på søk utført av reisende på Skyscanner, noe som kan endre seg.