Tak Mae Sot

28. feb. 2020 - 29. feb. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal overnatte? Førsteklasses billige hoteller i Tak Mae Sot inkluderer Phetcharat Grand Hotel Maesot basert på brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere ditt opphold på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Tak Mae Sot ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter legges til oppholdet ditt ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt inn dine valgte reisedatoer i søkeboksen over, og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Tak Mae Sot

fra kr 221
fra kr 616
fra kr 251

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er mars, med et gjennomsnitt på kr 155 per natt. Den dyreste måneden å bo i Tak Mae Sot er desember, med en gjennomsnittspris på kr 215 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 179 per natt. Dette er 4% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 187 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Tak Mae Sot er Tak Mae Sot (MAQ) (5,39 km).

Planlegg en tur til Thailand

I og rundt Tak Mae Sot