Pai

26. feb. 2020 - 27. feb. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Pai inkluderer Pai Herbs Resort, Ai Pai Hotel og Belle Villa Resort, Pai basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Pai ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Pai

fra kr 285
fra kr 467
fra kr 1 183

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er oktober, med et gjennomsnitt på kr 170 per natt. Den dyreste måneden å bo i Pai er mars, med en gjennomsnittspris på kr 619 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 206 per natt. Dette er 16% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 240 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Pai er Pai (PYY) (0,00 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Mae Hong Son (48,75 km)

Planlegg en tur til Thailand