Pai

25. sep. 2019 - 26. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Pai inkluderer Pai Herbs Resort, The River Pai Resort og Ai Pai Hotel basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Pai ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Pai

fra kr 302
fra kr 939

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er mai, med et gjennomsnitt på kr 157 per natt. Den dyreste måneden å bo i Pai er mars, med en gjennomsnittspris på kr 570 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 179 per natt. Dette er 23% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 222 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Pai er Pai (PYY) (0,00 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Mae Hong Son (48,75 km)

Planlegg en tur til Thailand