Nakhon Phanom

27. sep. 2019 - 28. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Nakhon Phanom inkluderer Khop Chai Due Hostel, Naga Hostel & Café og Bike & Bed Hostel basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Nakhon Phanom ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Nakhon Phanom

fra kr 190
fra kr 280

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er desember, med et gjennomsnitt på kr 146 per natt. Den dyreste måneden å bo i Nakhon Phanom er juni, med en gjennomsnittspris på kr 168 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 146 per natt. Dette er 6% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 157 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Nakhon Phanom er Nakhon Phanom (KOP) (15,06 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Sakhon Nakhon (74,08 km)

Planlegg en tur til Thailand